Χριστίνα Σούζη στον Αρναούτογλου: Ποιος βγάζει τα ονόματα για τις κακοκαιρίες;
00:30 - 17/02/2022
Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη. Χαμογελαστή και
To άρθρο Χριστίνα Σούζη στον Αρναούτογλου: Ποιος βγάζει τα ονόματα για τις κακοκαιρίες; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Χριστίνα Σούζη αποκαλύπτεται: Η μετεωρολογία, τα εγγόνια και οι κακοκαιρίες
Για όλα μίλησε η Χριστίνα Σούζη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου, ο Άγγελος, είναι εννέα ετών. Έχω δύο κόρες αλλά καμία δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία», είπε η Χριστίνα Σούζη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. ... Περισσότερα
To άρθρο Η Χριστίνα Σούζη αποκαλύπτεται: Η μετεωρολογία, τα εγγόνια και οι κακοκαιρίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧριστίνα Σούζη: Απαντά ποιος δίνει τα ονόματα στις κακοκαιρίες
Με τον καιρό δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω
Διαβάστε το στο in.grΧριστίνα Σούζη: Μιλά για την κλιματική αλλαγή, τα ονόματα των κακοκαιριών και τον εγγονό της
Για τη μετεωρολογία και τα … ονόματα των κακοκαιριών, για τον σύζυγό της αλλά και για τη μεγάλη αγάπη της τον εγγονό της, μίλησε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη.
«Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου ο Άγγελος, είναι εννέα ετών. Έχω δύο κόρες αλλά καμία δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία», είπε στον ΑΝΤ1 και το «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η μια κόρη της είναι νηπιαγωγός και η δεύτερη ασχολείται με τη μεταναστευτική πολιτική. «Βγάζουν και οι δύο καντήλες με τα μαθηματικά», πρόσθεσε.
Για τον σύζυγό της, είπε με χιούμορ ότι της παραπονιέται γιατί λείπε αρκετές ώρες λόγω δουλειάς. «Είναι βιολόγος, ασχολείται με το εμπόριο».
Δε θα σταματήσω ποτέ να ασχολούμαι με τον καιρό
«Με τον καιρό
Διαβάστε το στο grtimes.gr