Ησαΐας Ματιάμπα: «Περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ»

14:58 - 16/02/2022

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο του, Ηρακλή, τη σχέση To άρθρο Ησαΐας Ματιάμπα: «Περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ησαΐας Ματιάμπα: «Περπατούσα στον δρόμο κι έβλεπα μερικούς να περπατούν πιο γρήγορα από φόβο μην τους επιτεθώ»

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει δεχτεί στο παρελθόν για την καταγωγή του - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγκλονίζει ο Ματιάμπα: Τους έβλεπα να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ

«Το να δεχτούμε κάποιον που δε μοιάζει με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία»,

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σοκάρει ο Ησαΐας Ματιάμπα: Περπατούσαν γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ

Ο τραγουδιστής μίλησε για την οικογένειά του αλλά και τον ρατσισμό που έχει βιώσει

Διαβάστε το στο in.gr

Ησαΐας Ματιάμπα: Έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ

Ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον γιο του και την αγάπη, την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τα περιστατικά ρατσισμού που βίωσε. Όπως αποκάλυψε, «περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ». «Ο ερχομός του γιου μου με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ. Όποτε μιλάω για τον Ηρακλή όλος μου ο κόσμος αλλάζει γιατί είναι εκπληκτικό να συναντάς την αγάπη και να τη βλέπεις μπροστά σου να μεγαλώνει. Από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας. Είμαι πάρα πολύ δοτικός, αγαπάω το παιδί μου. Η σύζυγός μου είναι η κολόνα του σπιτιού. Αν δεν υπήρχε η Βασιλική, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά», είπε ο Ησαΐας Ματιά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ησαΐας Ματιάμπα: "Περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κόσμο να περπατάει πιο γρήγορα γιατί νόμιζε ότι θα του επιτεθώ"

Η σπάνια εξομολόγηση του τραγουδιστή.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ησαΐας Ματιάμπα: Έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ

«Το να δεχόμαστε έναν που δε μοιάζει με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας