Μέμος Μπεγνής: «Θα ήμουν καλός πατέρας, δεν είναι του στιλ μου να έχω παιδιά» (βίντεο)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μέμος Μπεγνή: Θα ήμουν καλός πατέρας αλλά δεν είναι του στυλ μου να έχω παιδιά (VIDEO)
Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Μέμος Μπεγνής, μιλώντας για το bullying που έχει υποστεί στα παιδικά του χρόνια ακόμα και από καθηγητές.
«Έχω ζήσει bullying μικρός, είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν ζήσει. Όταν ένας άνθρωπος το ’80 τόσο… πάει σχολείο και παίζει πιάνο στη Σαλαμίνα, σε μια μικρή κοινωνία… Όταν οι άλλοι παίζουν μπάλα και ο άλλος πάει και διαβάζει πιάνο, ε… είναι κάπως αυτό. Εμένα μου έκαναν bullying και οι δάσκαλοι όχι μόνο τα παιδιά. Έλεγα ότι δεν έχω διαβάσει γιατί έδινα την άλλη μέρα εξετάσεις στο πιάνο και μου είχε πει ένας καθηγητής άσε αυτές τις αηδίες, πρώτα θα πρέπει να διαβάζεις”.
Στην ερώτηση για την απόκτηση ενός παιδιού, ο Μέμος Μπεγνής διευκρινίζει: «Είναι ώριμο από μέ
Διαβάστε το στο thestival.grΜέμος Μπεγνής: Θα ήμουν καλός πατέρας αλλά δεν είναι του στυλ μου να έχω παιδιά – ΒΙΝΤΕΟ
Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Μέμος Μπεγνής, μιλώντας για το bullying που έχει υποστεί στα παιδικά του χρόνια ακόμα και από καθηγητές.
Διαβάστε το στο real.gr