Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θέλει να εμβολιαστεί η μάνα μου στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή»
12:28 - 16/02/2022
Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και η κουβέντα της με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα κινήθηκε […]
The post Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν θέλει να εμβολιαστεί η μάνα μου στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω εμβολιαστεί, φασιστικό το μέτρο των 100 ευρώ»
Η ηθοποιός εξηγεί το λόγο που δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη, ενώ σχολιάζει και το πρόστιμο των 100 ευρώ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Είναι φασιστικό το μέτρο, ας πάρουν το κατοστάρικο, δεν θέλει να εμβολιαστεί η μάνα μου στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή» (vid)
«Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσει τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια. Το φασιστικό μέτρο, τα 100 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Δε θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της – Ας πάρουν το κατοστάρικο» (Video)
«Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί»
Διαβάστε το στο topontiki.grΔήμητρα Παπαδήμα: Δεν έχω εμβολιαστεί - Φασιστικό το μέτρο των 100 ευρώ
"Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από το φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια, εκτός από εμένα", είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΔήμητρα Παπαδήμα: «Δεν έχω εμβολιαστεί, φασιστικό το μέτρο των 100 ευρώ»
Ανέβηκαν οι τόνοι στο «Πρωινό» με την Δήμητρα Παπαδήμα να ξεσπά και να χαρακτηρίζει φασιστικά τα μέτρα της πανδημίας Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν το πρωί της Τετάρτης (16/2) η Δήμητρα Παπαδήμα. Η ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για την καριέρα της και ξέσπασε για τα μέτρα της πανδημίας, αλλά […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔήμητρα Παπαδήμα: "Δεν θέλει να εμβολιαστεί η μάνα μου στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή"
"Δεν έχω εμβολιαστεί... Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr