Συστήνονται Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων με την πρόσληψη 500 «δασοκομάντος»

11:26 - 16/02/2022

Την σύσταση και λειτουργία Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) και την πρόσληψη 500 «δασοκομάντος» που θα την στελεχώσουν προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή. Την συγκρότηση του ειδικού σώματος με αποστολή την επέμβαση σε δασικές πυρκαγιές είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ρύθμιση οι Ειδικές Μονάδες θα έχουν έδρα στην Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Ιωάννινα και Πάτρα. Για την στελέχωσή τους αυξάνονται οι οργανικές θέσεις κατά κατηγορία, βαθμό και ειδικότητα ου προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος και συνιστάται ιδιαίτερη κατηγορία προσωπικού Γενικών καθηκόντων «Πυροσβέστες Δασικών Επιχειρήσεων» οι οποίοι

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρχονται οι Έλληνες «δασοκομάντος»: Συστήνονται Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων με την πρόσληψη 500 ατόμων

Τη σύσταση Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) που θα υπάγονται στο Πυροσβεστικό Σώμα και την πρόσληψη 500 δασοκομάντος προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας «Εκσυγχρονισμός του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις για την κοινωνική ασφάλιση». Οι Ειδικές... The post Έρχονται οι Έλληνες «δασοκομάντος»: Συστήνονται Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων με την πρόσληψη 500 ατόμων appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων σε 6 πόλεις - Προσλαμβάνονται 500 δασοκομάντος

Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων σε 6 πόλεις - Προσλαμβάνονται 500 δασοκομάντοςvdounis Wed, 16/02/2022 - 14:12

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Συστήνονται Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων σε 6 πόλεις της χώρας – Ποιες αφορά

Τη σύσταση Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) που θα υπάγονται στο Πυροσβεστικό Σώμα και την πρόσληψη 500 δασοκομάντος προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας «Εκσυγχρονισμός του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις για την κοινωνική ασφάλιση». Οι Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων θα διαρθρώνονται συνολικά σε 6 υπηρεσίες Το άρθρο Συστήνονται Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων σε 6 πόλεις της χώρας – Ποιες αφορά εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Συστήνονται Ειδικές Μονάδες Δασικών Επιχειρήσεων σε 6 πόλεις της χώρας

Προσλαμβάνονται 500 δασοκομάντος που θα ενεργούν όλο το χρόνο

Διαβάστε το στο news.gr

Λαμία: Συστήνεται Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων με «δασοκομάντος»

Την συγκρότηση του ειδικού σώματος με αποστολή την επέμβαση σε δασικές πυρκαγιές είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το περασμένο καλοκαίρι –  Θα έχουν έδρα στην Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Ιωάννινα και Πάτρα Την σύσταση και λειτουργία Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) και την πρόσληψη 500 δασοκομάντος που θα την στελεχώσουν προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στην Βουλή. Την συγκρότηση του ειδικού σώματος με αποστολή την επέμβαση σε δασικές πυρκαγιές είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την ρύθμιση οι Ειδικές Μονάδες θα έχουν έδρα στην Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Ιωάννινα και Πάτρα

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)