Αιμιλιανός Σταματάκης: «Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ»

10:48 - 16/02/2022

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Αιμιλιανός Σταματάκης: «Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Οι δηλώσεις μου για τις Άγριες Μέλισσες ήταν κακό μοντάζ, έγινε κακοπροαίρετα»

Ο ηθοποιός μίλησε για την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, τις δηλώσεις που είχε κάνει, καθώς και την περιπέτειά του με τον κορωνοϊού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης για τις Άγριες Μέλισσες: Έγινε κακό μοντάζ

«Ο Σασμός μού τράβηξε το ενδιαφέρον», απαντά ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις δηλώσεις του για τις Άγριες Μέλισσες. «Οι συνθήκες μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ, είναι δύσκολο για όλους και πραγματικά αυτές οι παραγωγές είναι είδος προς ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αιμιλιανός Σταματάκης για τις Άγριες Μέλισσες: Έγινε κακό μοντάζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αιμιλιανός Σταματάκης: Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ

Στην κάμερα της «Breakfast@Star» έδωσε συνέντευξη ο Αιμιλιανός Σταματάκης και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι ηθοποιός και όχι τραγουδιστής, τον «Σασμό» ενώ προχώρησε και σε μια διευκρίνιση σε ότι αφορά πρόσφατες δηλώσεις του για τις «Άγριες Μέλισσες». «Οι συνθήκες μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ, είναι δύσκολο για όλους και πραγματικά αυτές οι παραγωγές είναι είδος προς εξαφάνιση. Είναι πολύ τιμητικό, αν και δεν κάνω μόνο μιούζικαλ. Έχει μια επιπρόσθετη δυσκολία το μιούζικαλ, δεν το ξεχωρίζω από τα άλλα είδη. Είμαι ηθοποιός, όχι τραγουδιστής», είπε αρχικά ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση είναι πάντα στα σχέδιά μου. Φέτος βλέπω τον Σασμό, μου τράβ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Οι δηλώσεις μου για τις Άγριες Μέλισσες ήταν κακό μοντάζ»

Τον Αιμιλιανό Σταματάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star στο Christmas Theater. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ To άρθρο Αιμιλιανός Σταματάκης: «Οι δηλώσεις μου για τις Άγριες Μέλισσες ήταν κακό μοντάζ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αιμιλιανός Σταματάκης: Αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Άρη Σερβετάλη

Λίγους μήνες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση To άρθρο Αιμιλιανός Σταματάκης: Αποκαλύπτει ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Άρη Σερβετάλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αιμιλιανός Σταματάκης: "Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ"

"Η τηλεόραση είναι πάντα στα σχέδιά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»