«Βόμβα» από Ανδρέα Μικρούτσικο – «Γυναίκες διευθυντικών θέσεων μου “ρίχτηκαν”»

13:40 - 15/02/2022

Με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε η Τζούλια Νόβα για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχτηκε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τις «πιέσεις» που είχε δεχτεί και ο ίδιος από διευθυντικά στελέχη. «Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι το εκμεταλλεύονται. Να το πω; Και σε εμένα έχει συμβεί από γυναίκες διευθυντικών θέσεων, να με θέλουν, εγώ βεβαίως ποτέ […] The post «Βόμβα» από Ανδρέα Μικρούτσικο – «Γυναίκες διευθυντικών θέσεων μου “ρίχτηκαν”» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μικρούτσικος: Γυναίκες διευθυντικών θέσεων μου είχαν «ριχτεί»

«Κανονικά θα έπρεπε να μένω στο Ψυχικό γιατί έχω κάνει ψυχικά, αλλά έχω κάνει ψυχικά όχι για να πάρω μια θέση, αλλά επειδή φταίει ο υποθάλαμος», ανέφερε μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Aνδρέας Μικρούτσικος: «Γυναίκες διευθυντικών θέσεων μου “ρίχτηκαν”»

Με αφορμή την εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα που αποκάλυψε πως γνωστός παρουσιαστής της “ρίχτηκε” προτείνοντάς της To άρθρο Aνδρέας Μικρούτσικος: «Γυναίκες διευθυντικών θέσεων μου “ρίχτηκαν”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»