Η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου

09:48 - 15/02/2022

Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τη Μαρία Κοκολάκη έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την καριέρα της […] The post Η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Μου έχουν πει ότι μοιάζω με την Άση Μπήλιου

«Ήθελα από παιδί να γίνω ηθοποιός, αυτό που έβλεπα στο θέατρο ζέσταινε την καρδιά μου», λέει η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η Ιωάννα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@star” και τη Μαρία Κοκολάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου. «Δεν πιστεύω ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννα Ασημακοπούλου: Μου έχουν πει ότι μοιάζω με την Άση Μπήλιου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου για την ομοιότητά της με την Άση Μπήλιου

"Δεν πιστεύω στις ταμπέλες"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αγκαλιά στη μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Συγκινεί για μια ακόμη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η κοπέλα που βίωσε τον εφιάλτη όταν δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι φιλοξένησε στην εκπομπή της τη μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς. Η Αλέκα Ψαράκου μίλησε για τη μεγάλη της απώλεια και όσα βίωσε μετά τον χαμό της κόρης της. Μόλις ολοκλήρωσαν τη συζύτησή τους, η […] The post Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αγκαλιά στη μητέρα της άτυχης Γαρυφαλλιάς appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Σμαράγδα Καρύδη – «Ραγίζει καρδιές» για τον αείμνηστο πατέρα της, Ντίνο Καρύδη: «Αυτό δεν αντέχεται»

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Θα ήθελα να μην τον είχα γνωρίσει γιατί με έκανε σκουπίδι, ήταν σχεδόν κακοποιητικός»

Φίλιππος Σοφιανός για metoo: «Δεν μίλησαν σοβαροί άνθρωποι, καθένας έβγαινε κι έλεγε το μακρύ και το κοντό του»

Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη δήλωση για τον χωρισμό του από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Πώς είναι οι σχέσεις τους

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη: «Κάτι συμβαίνει, τα χρειάζεστε τα μελομακάρονα αυτή την εποχή»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η έκπληξη των συνεργατών της για τη γιορτή της και οι ευχές στην Ανθή Βούλγαρη