Δούκισσα Νομικού: Μου φαίνεται απίστευτο ότι είμαστε 8 χρόνια με τον Δημήτρη και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου

02:46 - 15/02/2022

Με το αγαπημένο της τραγούδι και έναν χορό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (14/2) ανήμερα της «γιορτής του έρωτα», τη Δούκισσα Νομικού. Λαμπερή και χαμογελαστή, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε λεπτομέρειες από τη διαδρομή της στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης. Η ομορφιά της είναι ένα στοιχείο που ξεχωρίζει επάνω της αλλά εκείνη ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι. Ποτέ δεν σκέφτηκε να φύγει στο εξωτερικό για να δοκιμάσει την τύχη της σε πασαρέλες διεθνών οίκων μόδας γιατί «Δεν μ΄αρέσει η μοναξιά, είμαι πολύ της οικογένειας, μου αρέσει η Ελλάδα» τόνισε. Μεταξύ άλλων, θυμήθηκε με συγκίνηση τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη, μίλησε για την παρουσίαση

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δούκισσα Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη: «Είμαστε 8 χρόνια μαζί και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Διαβάστε το στο Zougla

Δούκισσα Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη: «Είμαστε 8 χρόνια μαζί και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Δούκισσα Νομικού, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μητρότητα, αλλά και στις σχέσεις...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της: «Με πιάνουν τα υπαρξιακά μου»

Για την επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή, μίλησε η Δούκισσα Νομικού καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 28/11/2024

Εκθαμβωτική η Ιρίνα Σάικ – Ποζάρει με μπικίνι στον καθρέφτη της και στη σάουνα

Οι αλλαγές που έρχονται στην ΑΕΚ

Υπογράφει Έλληνα δεξί μπακ ο Παναθηναϊκός – Ανατροπή με Όρτα στον Ολυμπιακό

«Καλώς ήρθες μικρέ μας θησαυρέ»: Η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία θα πετύχει την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση»