Χατζηδάκης: Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες στον ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες

22:00 - 14/02/2022

Χατζηδάκης: Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες στον ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτεςvdounis Mon, 14/02/2022 - 21:58

Διαβάστε Περισσότερα στο sofokleousin.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωστής Χατζηδάκης: Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες του ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες

Ο υπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «εμπάθεια και κομματικό φανατισμό που την οδηγεί στο να αγνοεί σειρά διατάξεων που διευκολύνουν τους πολίτες»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωστής Χατζηδάκης: «Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες του ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες»

Με τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, να δηλώνει ότι «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη βαθιά και ουσιαστική τομή αποτελεσματικότητας που κάνει στον πιο προβληματικό και πολύπαθο δημόσιο ασφαλιστικό οργανισμό» και σύσσωμη την Αντιπολίτευση, να κάνει λόγο για «αυταρχικές πρακτικές» με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ... Περισσότερα To άρθρο Κωστής Χατζηδάκης: «Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες του ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χατζηδάκης: Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες του ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες

Με τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, να δηλώνει ότι «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη βαθιά και ουσιαστική τομή αποτελεσματικότητας που κάνει...

Διαβάστε το στο Zougla

Κ. Χατζηδάκης: «Υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες του ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες»

 Με τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, να δηλώνει ότι «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη βαθιά και ουσιαστική τομή αποτελεσματικότητας που κάνει στον πιο προβληματικό και πολύπαθο δημόσιο ασφαλιστικό οργανισμό» και σύσσωμη την Αντιπολίτευση, να κάνει λόγο για «αυταρχικές πρακτικές» με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η συζήτηση, σε πρώτη ανάγνωση, του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Χατζηδάκης: Με το νομοσχέδιο για τον ΕΦΚΑ υπερασπιζόμαστε τους ανυπεράσπιστους πολίτες

Ο υπουργός Εργασίας κατηγόρησε την αντιπολίτευση για εμπάθεια και κομματικό φανατισμό που την οδηγεί στο να αγνοεί σειρά διατάξεων που διευκολύνουν τους πολίτες The post Χατζηδάκης: Με το νομοσχέδιο για τον ΕΦΚΑ υπερασπιζόμαστε τους ανυπεράσπιστους πολίτες appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κ. Χατζηδάκης: «Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες στον ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες»

«Έχω φέρει στη Βουλή άλλο ένα «κατάπτυστο» νομοσχέδιο,  σεβόμενος την  παράδοση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, του ΟΣΕ, της  εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, της διάσωσης της ΔΕΗ, του Νόμου  για την Προστασία της Εργασίας.  Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το νομοσχέδιο, το οποίο  κάνει μια  βαθιά και ουσιαστική τομή  αποτελεσματικότητας  στον πιο προβληματικό και πολύπαθο οργανισμό του Δημοσίου». Αυτό υπογράμμισε Το άρθρο Κ. Χατζηδάκης: «Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες στον ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κ. Χατζηδάκης: «Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες του ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες»

Με τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, να δηλώνει ότι «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη βαθιά και ουσιαστική τομή αποτελεσματικότητας που κάνει στον πιο προβληματικό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κ. Χατζηδάκης: «Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες του ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες»

Διαβάστε το στο spoilers

Κ. Χατζηδάκης: «Εσείς υπερασπίζεστε τις μειοψηφίες του ΕΦΚΑ και εμείς τους ανυπεράσπιστους πολίτες»

Με τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, να δηλώνει ότι «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη βαθιά και ουσιαστική τομή αποτελεσματικότητας που κάνει στον πιο προβληματικό και πολύπαθο δημόσιο ασφαλιστικό οργανισμό»…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sofokleousin.gr

Ελαιόλαδο: Τιμή €10,2 ευρώ στην πρώτη φετινή δημοπρασία

Ιταλία: Το ΑΕΠ της χώρας το 2024 θα αυξηθεί μόνον κατά 0,8%

Παππάς για Έκθεση της Ευρωπαίας Διαμεσολαβήτριας: Υπάρχει ή όχι σύγκρουση συμφερόντων για τον Απ. Τζιτζικώστα;

Ν. Αριστερά: Στη θέση τους παραμένουν οι διωκόμενοι αστυνομικοί για τη δολοφονία Μανιουδάκη

Απώλειες στη Wall

Μεξικό: Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Κουλιακάν - 150 φόνοι σε ένα μήνα