Βαρβιτσιώτης: Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο των δύο ομογενών μας

18:22 - 14/02/2022

«Βαθιά συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο των δύο ομογενών μας και τον τραυματισμό άλλων δύο από πυρά Ουκρανών στρατιωτών», δηλώνει μέσω Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Επίσης, ο Μ. Βαρβιτσιώτης τονίζει πως «αναμένουμε από τις ουκρανικές αρχές να προστατεύσουν την Ελληνική Κοινότητα της Ουκρανίας». Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο των δύο ομογενών μας και τον τραυματισμό άλλων δύο από πυρά Ουκρανών στρατιωτών. Αναμένουμε από τις Ουκρανικές αρχές να προστατεύσουν την Ελληνική Κοινότητα της Ουκρανίας. — Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) February 14, 2022 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκκληση βοήθειας για τον 14χρονο Εφραίμ από την Κάλυμνο Από την Ε

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαρβιτσιώτης: Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο των δύο ομογενών μας στην Ουκρανία

«Βαθιά συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο των δύο ομογενών μας και τον τραυματισμό άλλων δύο από πυρά Ουκρανών στρατιωτών», δηλώνει μέσω Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Αναμένουμε από τις ουκρανικές αρχές να προστατεύσουν την Ελληνική Κοινότητα της Ουκρανίας», προσέθεσε, αναφερθείς στο περιστατικό που έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα. Οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΞ Όπως ανέφερε ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για το συμβάν αυτό, νωρίτερα σήμερα: «Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον αιφνίδιο θάνατο δύο ομογενών και τον βαρύ τραυματισμό άλλων δύο στο χωριό Γράνιτνα, το οποίο βρίσκεται πλησίον της γραμμής επαφής στην Ανατολική Ουκρανία. Εκφράζουμε επίση

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο των δύο ομογενών μας από πυρά Ουκρανών στρατιωτών»

Την θλίψη του για τον θάνατο των δύο Ελλήνων στρατιωτών και τον τραυματισμό άλλων δύο από στρατιώτες της Ουκρανίας εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Σε ανάρτησή του στο…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)