Κρήτη: 5.000 φιάλες κρασιού στον βυθό της θάλασσας για παλαίωση
12:02 - 14/02/2022
Ο συγκεκριμένος τρόπος παλαίωσης πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον επιχειρηματία-δύτη Μανώλη Βουτσαλά, ο οποίος επιχειρεί να δημιουργήσει ένα νέο προϊόν του αμπελώνα της Κρήτης, το οποίο θα ονομάζεται «Ναυάγιο» και στοχεύει στο να αναδείξει μέσω αυτού του τρόπου, τα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρητικού οίνου.
«Το όλο εγχείρημα ξεκινάει από το ότι θέλουμε να κάνουμε και άλλα πράγματα σε σχέση με τον κρητικό αμπελώνα. Βυθίσαμε αυτές τις φιάλες με ποικιλίες μαντηλάρι και κοτσυφάλι για να δούμε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Εκτιμώ ότι με το τέλος αυτής της πειραματικής προσπάθειας, θα προκύψει ένα νέο και ιδιαίτερο προϊόν» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Σταύρος Γ
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr