Bαλάντης: «Δεν μετανιώνω για αυτό που είπα στην Ευριδίκη. Το πιστεύω»

09:12 - 14/02/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Βαλάντης. Ο ίδιος τόνισε πως όταν τελειώσει γρήγορα κάποιες υποχρεώσεις του, θέλει να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο στα μέρη που έβλεπε με τους συμπαίκτες του αλλά δεν μπορούσαν να τα επισκεφτούν. Όπως εξήγησε αυτή τη φορά ως τουρίστας με τη σύντροφό του. «Θέλω να τους πετάω και τρόφιμα»αι […] The post Bαλάντης: «Δεν μετανιώνω για αυτό που είπα στην Ευριδίκη. Το πιστεύω» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην Ευρυδίκη

«Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι. Δεν μετανιώνω για την Ευρυδίκη. Είναι ένα πράγμα που είπα, είναι κάτι που πιστεύεις. Το ότι αυτό που είπες μπορεί να πλήγωσε έναν άνθρωπο, εκεί το σέβομαι, ότι πλήγωσες και γι’ αυτό τρεις φορές ζήτησα συγγνώμη. Το λύσαμε, εγώ είπα αυτό που είχα την υποχρέωση να πω γιατί πλήγωσα έναν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βαλάντης: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην Ευρυδίκη»

Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα απάντησε ο Βαλάντης στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Δεν μετανιώνω ποτέ […] The post Βαλάντης: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην Ευρυδίκη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βαλάντης: «Δε μετανιώνω για ό,τι είπα στην Ευρυδίκη στο Survivor» (Video)

Επιμένει στην άποψή του παρά τις αντιδράσεις

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Βαλάντης: Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην Ευρυδίκη

Τι είπε για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Διαβάστε το στο news.gr

Βαλάντης: "Δεν μετανιώνω για όσα είπα στην Ευρυδίκη"

"Δεν θα πάθω και κάτι στη ζωή μου αν ο Λάμπρος με έχει σβήσει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»