Κώστας Τσουρός κατά Ρουβά: «Ήταν απαράδεκτο, ότι πιο άκυρο έχω ακούσει»
08:44 - 14/02/2022
Τη δική του απάντησε στα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη έδωσε ο Κώστας Τσουρός. Ο σάλος […]
The post Κώστας Τσουρός κατά Ρουβά: «Ήταν απαράδεκτο, ότι πιο άκυρο έχω ακούσει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Τσουρός κατά Σάκη Ρουβά: Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε με τη σύγκριση ναρκομανείς και παιδεραστία
Τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Δευτέρας (14/02) στον «αέρα» της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, στην συνέντευξη του, μιλώντας για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε πως βιώνει μία κόλαση, μετά τις καταγγελίες που βγήκαν στη δημοσιότητα. Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Κώστας Τσουρός, χαρακτήρισε αρχικά «απαράδεκτη» την σύγκριση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς μεταξύ ναρκωμανών και παιδεραστών ενώ υπογράμμισε πως τα λόγια του τραγουδιστή «έγερναν» προς τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ δεν ακούστηκε η υποστήριξή του προς τα θύματα. «Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε με τη σύγκριση ναρκομανείς και παιδεραστία. Είναι ότ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΞέσπασε ο Κώστας Τσουρός: «Ήταν απαράδεκτο, ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει – Ο Σάκης Ρουβάς δεν βίασε κανέναν»
Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις το Σαββατοκύριακο για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή
To άρθρο Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός: «Ήταν απαράδεκτο, ό,τι πιο άκυρο έχω ακούσει – Ο Σάκης Ρουβάς δεν βίασε κανέναν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Τσουρός για δηλώσει Ρουβά: «Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε»
Ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο neolaia.gr