Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά και τις δηλώσεις Λιγνάδη: «Δεν θα γινόταν αυτό, αν ήμουν μάνατζέρ του»
08:40 - 14/02/2022
Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της
To άρθρο Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά και τις δηλώσεις Λιγνάδη: «Δεν θα γινόταν αυτό, αν ήμουν μάνατζέρ του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ψινάκης για Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αυτό, αν ήμουν μάνατζέρ του»
«Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», είπε ο πρώην μάνατζερ του τραγουδιστή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟ Ψινάκης για τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη: «Αν ήμουν μάνατζέρ του, δεν θα γινόταν αυτό»
Για το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, κλήθηκε να απαντήσει ο Ηλίας Ψινάκης. Ο πρώην μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, αν και ήθελε να πει πολλά, τοποθετήθηκε με τον τρόπο του… «Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Ψινάκης για τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη: «Αν ήμουν μάνατζέρ του, δεν θα γινόταν αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗλίας Ψινάκης: «Δεν θα γινόταν αυτό με τον Ρουβά αν ήμουν μάνατζέρ του»
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Ηλίας Ψινάκης
Διαβάστε το στο in.grΣπύρος Μπιμπίλας για Σάκη Ρουβά και τις δηλώσεις για Λιγνάδη: Έχει εκτεθεί, είναι σαν να βρίσκεται στο πλάι του
Ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό» και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είπε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βιώνει μία κόλαση, μετά τις καταγγελίες που βγήκαν στη δημοσιότητα. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τόνιζε πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα πρέπει να ψάξει καλύτερα το θέμα και πως εκτέθηκε με όσα είπε. Παράλληλα, είπε ότι πιστεύει στο τεκμήριο της αθωότητας, όμως «εδώ έχουμε πάρα πολλές καταγγελίες». «Δεν είναι μόνο ο Σάκης Ρουβάς που έχει εκτεθεί με τις δηλώσεις του, έχουν εκτεθεί πολλοί. Με τη στάση τους είναι σαν να είναι στο πλάι αυτού που καταγγέλλεται και αυτό εμένα με απωθεί. Ναι μεν, υπερασπίζομαι το τεκμήριο της αθωότητας, αλλά εδώ έχο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗλίας Ψινάκης για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Λιγνάδη: «Δεν θα γινόταν αυτό, αν ήμουν μάνατζέρ του»
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο όποιος ρωτήθηκε μεταξύ άλλωνγια τις δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλίας Ψινάκης: «Δεν θα γινόταν αυτό με τον Ρουβά αν ήμουν μάνατζέρ του»
Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις το Σαββατοκύριακο για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στη Σίσσυ Χρηστίδου, σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο thebest.grΗλίας Ψινάκης: Σχολιάζει τις δηλώσεις Ρουβά – «Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του»
Τα τελευταία 24ώρα έχει προκληθεί σάλος με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να σχολιάσει on camera όσα έγιναν, δίνοντας φυσικά τη δική του απάντηση. «Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», είπε αρχικά ο...
The post Ηλίας Ψινάκης: Σχολιάζει τις δηλώσεις Ρουβά – «Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗλίας Ψινάκης για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Λιγνάδη: «Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του» [video]
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο όποιος ρωτήθηκε
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΗλίας Ψινάκης για τις δηλώσεις Ρουβά: Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του
"Εγώ άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να σκοτώσω..." ανέφερε ο Ηλίας Ψινάκης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΕπικό σχόλιο Ψινάκη για Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του»
Καυστικό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Σάκη Ρουβά, μετά τον σάλο που προκάλεσε η τοποθέτηση του τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων.
Το άρθρο Επικό σχόλιο Ψινάκη για Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΨινάκης για Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αυτό, αγάπη μου αν ήμουν μάνατζέρ του»
Πώς αντέδρασε ο πρώην μάνατζερ του Σάκη Ρουβά, Ηλίας Ψινάκης στις δηλώσεις του;
Διαβάστε το στο vita.grH.Ψινάκης για Ρουβά: «Δεν θέλω να γίνω επιθετικός - Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του»
Για το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά κλήθηκε να απαντήσει ο Ηλίας Ψινάκης.
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών πέτυχαν στο αεροδρόμιο τον πρώην μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος δεν θέλησε να πει και πολλά.
«Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.
Ο Ηλίας Ψινάκης, στη συνέχεια, απάντησε: «Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι που ξέρω; Που να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του; Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του».
Διαβάστε το στο pronews.grΨινάκης για δηλώσεις Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αυτό, αν ήμουν μάνατζερ του»
Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Ηλία Ψινάκη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ο άλλοτε μάνατζέρ του τοποθετήθηκε σχετικά. «Δεν θέλω να γίνω aggressive (επιθετικός) γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», ανέφερε αρχικά ο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Αιχμές» Ψινάκη για Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του»
Καυστικό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης για τον Σάκη Ρουβά, μετά τον σάλο που προκάλεσε η τοποθέτηση του τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων.
«Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», είπε ο άλλοτε μάνατζερ του Κερκυραίου τραγουδιστή και πρόσθεσε:
«Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι που ξέρω; Πού να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του; Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του».
Yπενθυμίζεται πως ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει για τον σκηνοθέτη και ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων: «Όταν έσκασε η βόμβα αυτή που έσκασε, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματ
Διαβάστε το στο grtimes.grHλίας Ψινάκης για δηλώσεις Σάκη Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αν ήμουν μάνατζέρ του»
Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι» του Σαββάτου. Πολλές ήταν οι αντιδράσει στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και από το Twitter απέναντι στις δηλώσεις θαυμασμού και αγάπης του Σάκη Ρουβά για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. «Συμπάσχω και λυπάμαι για αυτό που του […]
The post Hλίας Ψινάκης για δηλώσεις Σάκη Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αν ήμουν μάνατζέρ του» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr