Γιώργος Γεωργίου: Η εξομολόγηση για τον αργό θάνατο του γιου του – «Ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και…»

09:54 - 17/10/2019

Στο πλατό της εκπομπής “Μεσάνυχτα” βρέθηκε ο Γιώργος Γεωργίου! Ο γνωστός αθλητικογράφος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του γιου του […] The post Γιώργος Γεωργίου: Η εξομολόγηση για τον αργό θάνατο του γιου του – «Ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γεωργίου: Η εξομολόγηση για τον αργό θάνατο του γιου του - «Η γυναίκα μου πήγε να αυτοκτονήσει...»

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος μεταξύ άλλων, μίλησε για μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, όταν έχασε τον γιο του από μία σπάνια νόσο... The post Γιώργος Γεωργίου: Η εξομολόγηση για τον αργό θάνατο του γιου του - «Η γυναίκα μου πήγε να αυτοκτονήσει...» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλόνισε ο Γιώργος Γεωργίου για τον αργό θάνατο του γιου του: Ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και... (VIDEO)

Διαβάστε το στο aek365.com

Γιώργος Γεωργίου: Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» στον Alpha βρέθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πτυχές του εαυτού του που δεν ήξερε κανείς. Για τους δύο γάμους του, τον θάνατο του γιου του και τον εθισμό με τον τζόγο, εμφανώς συγκινημένος. […] Το Άρθρο: Γιώργος Γεωργίου: Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του (video) εμφανίζεται στην ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ.

Διαβάστε το στο neaselida.gr

Η εξομολόγησή του Γεωργίου για τον θάνατο του γιου του: Ήταν σε κώμα, πήγα τον είδα και πέθανε

Ο Γιώργος Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον γιο του που έφυγε από την ζωή πριν δυο χρόνια. Ο γνωστός αθλητικογράφος αναφέρθηκε πως έμαθε για την ασθένεια του γιου του, τον Γολγοθά που τράβηξε και πως μέσα

Διαβάστε το στο madata.gr

Η εξομολόγηση του Γεωργίου για τον θάνατο του γιου του: Ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και πέθανε

«Όταν η πρώτη μου γυναίκα έμαθε ότι η ασθένεια του γιου μας δεν έχει επιστροφή, πήγε να αυτοκτονήσει»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Γεωργίου: Η εξομολόγηση για τον αργό θάνατο του γιου του – «Ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και…»

Στο πλατό της εκπομπής “Μεσάνυχτα” βρέθηκε ο Γιώργος Γεωργίου! Ο γνωστός αθλητικογράφος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του γιου του πριν από δυο χρόνια, ενώ εξιστόρησε όλον τον Γολγοθά που έζησε βλέποντας το παιδί του να παραδίδεται σε μια σπάνια παραλυτική ασθένεια. Περιέγραψε πως μέσα σε μια νύχτα άσπρισαν τα μαλλιά του κι έχασε τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Γεωργίου: Ο γιος μου ήταν σε κώμα, τον είδα και πέθανε

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Γεωργίου για τον αργό θάνατο του γιου του

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»