Παύλος Παπαδόπουλος: «Στα 17 μου χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα γίνω πατέρας»
13:56 - 13/02/2022
Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο νικητής του Power of Love 2 μίλησε στο Open Weekend και στην
To άρθρο Παύλος Παπαδόπουλος: «Στα 17 μου χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα γίνω πατέρας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Παπαδόπουλος: Ήμουν 17 χρονών και ξαφνικά έμαθα ότι θα γίνω πατέρας
Όσα εξομολογήθηκε ο Παύλος Παπαδόπουλος. Στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου μίλησε ο Παύλος Παπαδόπουλος για το γεγονός πως έμαθε αρκετά μικρός πως θα γίνει πατέρας. «Ξαφνικά ήμουν 17 χρονών και από τη μια μέρα στην άλλη, έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Από τα 17 μου το μυαλό μου έπρεπε να δουλεύει σαν 35χρονου. ... Περισσότερα
To άρθρο Παύλος Παπαδόπουλος: Ήμουν 17 χρονών και ξαφνικά έμαθα ότι θα γίνω πατέρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠαύλος Παπαδόπουλος: «Στα 17 μου χτύπησε το τηλέφωνο στην παραλία και μου είπαν ότι θα γίνω πατέρας» (vid)
«Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι το Άγνωστο Χθες», είπε αρχικά ο Παύλος Παπαδόπουλος. Στη συνέχεια μίλησε για τον γιο του, ο οποίος σήμερα είναι 10 ετών: «Ξαφνικά ήμουν 17 χρονών και από τη μια μέρα στην άλλη, έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Από τα 17 μου το μυαλό μου έπρεπε να δουλεύει σαν 35χρονου. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαύλος Παπαδόπουλος: «Έμαθα από τη μια μέρα στην άλλη ότι θα γίνω πατέρας»
Ο Παύλος Παπαδόπουλος, παίκτης του Power of Love, έδωσε συνέντευξη στο Open Weekenfd και μίλησε για το γεγονός ότι έγινε […]
The post Παύλος Παπαδόπουλος: «Έμαθα από τη μια μέρα στην άλλη ότι θα γίνω πατέρας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr