Ξεσπάει η Φωτεινή Ψυχίδου: 'Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο Γιαννόπουλο'
12:54 - 13/02/2022
"Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γιαννόπουλος είναι παιδεραστής. Γνωριζαν όμως ότι ήταν μ****", δηλώνει για τον ντράμερ η Φωτεινή Ψυχίδου.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά η πρώην σύζυγος του Στόκα: «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ»
Με μία αιχμηρή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook, η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου, τοποθεήθηκε για την υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία. Όπως αναφέρει, οι Πυξ Λαξ δεν γνώριζαν για την συγκεκριμένη υπόθεση και ο ντράμερ εκμεταλλευόταν το διάσημο όνομα του συγκροτήματος προς όφελός του, ώστε ... Περισσότερα
To άρθρο Ξεσπά η πρώην σύζυγος του Στόκα: «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Ψυχίδου παίρνει την κατάσταση στα χέρια της: “Αφού δεν μιλουν οι Πυξ Λαξ θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ”
Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου πήρε θέση στην υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr
Το άρθρο Η Ψυχίδου παίρνει την κατάσταση στα χέρια της: “Αφού δεν μιλουν οι Πυξ Λαξ θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr«Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον μ@@@ Γιώργο Γιαννόπουλο»: Βόμβες Φωτεινής Ψυχίδου
«Δεν ήξεραν ότι ήταν παιδεραστής, ήξεραν ότι είναι μ*****», υποστηρίζει μεταξύ άλλων η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα. Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook. Σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Γιαννόπουλου θέλησε να τοποθετηθεί η Φωτεινή Ψυχίδου. Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, με την οποία ήταν παντρεμένος ο τραγουδιστής από το 2007 εώς το […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον μ@@@ Γιώργο Γιαννόπουλο»: Βόμβες Φωτεινής Ψυχίδου.
Διαβάστε το στο fimes.grΦωτεινή Ψυχίδου: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο Γιαννόπουλο»
Δείτε την ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπάμπη Στόκα - «Οι Πυξ Λαξ δεν το φανταζόντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς», γράφει μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο patrasevents.gr