Ξεσπάει η Φωτεινή Ψυχίδου: 'Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο Γιαννόπουλο'

12:54 - 13/02/2022

"Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γιαννόπουλος είναι παιδεραστής. Γνωριζαν όμως ότι ήταν μ****", δηλώνει για τον ντράμερ η Φωτεινή Ψυχίδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά η πρώην σύζυγος του Στόκα: «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ»

Με μία αιχμηρή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Facebook, η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου, τοποθεήθηκε για την υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία.   Όπως αναφέρει, οι Πυξ Λαξ δεν γνώριζαν για την συγκεκριμένη υπόθεση και ο ντράμερ εκμεταλλευόταν το διάσημο όνομα του συγκροτήματος προς όφελός του, ώστε ... Περισσότερα To άρθρο Ξεσπά η πρώην σύζυγος του Στόκα: «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Ψυχίδου παίρνει την κατάσταση στα χέρια της: “Αφού δεν μιλουν οι Πυξ Λαξ θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ”

Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου πήρε θέση στην υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία. Διαβάστε περισσότερα στο www.gossipstory.gr Το άρθρο Η Ψυχίδου παίρνει την κατάσταση στα χέρια της: “Αφού δεν μιλουν οι Πυξ Λαξ θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

«Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον μ@@@ Γιώργο Γιαννόπουλο»: Βόμβες Φωτεινής Ψυχίδου

«Δεν ήξεραν ότι ήταν παιδεραστής, ήξεραν ότι είναι μ*****», υποστηρίζει μεταξύ άλλων η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα. Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook. Σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Γιαννόπουλου θέλησε να τοποθετηθεί η Φωτεινή Ψυχίδου. Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, με την οποία ήταν παντρεμένος ο τραγουδιστής από το 2007 εώς το […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον μ@@@ Γιώργο Γιαννόπουλο»: Βόμβες Φωτεινής Ψυχίδου.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Φωτεινή Ψυχίδου: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο Γιαννόπουλο»

Δείτε την ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπάμπη Στόκα - «Οι Πυξ Λαξ δεν το φανταζόντουσαν καν και κουβαλούσαν τα παιδιά μαζί σε αρκετούς προορισμούς», γράφει μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις