Φωτεινή Ψυχίδου για Γιώργο Γιαννόπουλο και την υπόθεση παιδοφιλίας: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ θα μιλήσω εγώ»

11:10 - 13/02/2022

Η Φωτεινή Ψυχίδου, η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, αποφάσισε να πάρει θέση για τον Γιώργο Γιαννόπουλο και την υπόθεση παιδοφιλίας. Η δημοσιογράφος μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μιλά για όσα γνωρίζει για την υπόθεση και στηρίζει τον πρώην σύζυγό της Μπάμπή Στόκα με τον οποίο έχουν αποκτήσει […] The post Φωτεινή Ψυχίδου για Γιώργο Γιαννόπουλο και την υπόθεση παιδοφιλίας: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ θα μιλήσω εγώ» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ψυχίδου για την υπόθεση παιδεραστίας: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ»

Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου προχώρησε σε ανάρτηση σχετικά με τον πρώην ντράμερ των Πυξ ΛαξΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φωτεινή Ψυχίδου: Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ

Για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, που έχει καταδικαστεί για την αποπλάνηση 8χρονης, μίλησε η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος, που ήταν παντρεμένη με το ιδρυτικό μέλος του πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος για επτά χρόνια (2007-2014) κι απέκτησαν ένα παιδί, παρουσίασε πώς έζησε τον ντράμερ κατά τις περιοδείες του συγκροτήματος, ξεκαθαρίζοντας ότι τα μέλη του «δεν ήξεραν ότι ήταν παιδεραστής». Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook: ΟΙ Πυξ Λαξ ….(δεν)ήξεραν …Αφού δεν μιλανε οι Πυξ Λαξ….θα μιλήσω εγώ!! Που τον εζησα, και σε περιοδειες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλησω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυριως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κορη που τη λένε Ιολη …και με

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φωτεινή Ψυχίδου: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ... »

Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπάμπη Στόκα για τον μουσικό του συγκροτήματος που κατηγορείται για παιδοφιλία

Διαβάστε το στο thebest.gr

Φωτεινή Ψυχίδου για υπόθεση παιδεραστίας: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πριν από λίγες ημέρες υπόθεση παιδεραστίας στην οποία εμπλέκεται γνωστός ντράμερ, To άρθρο Φωτεινή Ψυχίδου για υπόθεση παιδεραστίας: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φωτεινή Ψυχίδου: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον Γιαννόπουλο»

Σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Γιαννόπουλου θέλησε να τοποθετηθεί η Φωτεινή Ψυχίδου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Φωτεινή Ψυχίδου: «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ για τον ντράμερ»

Θέση στην υπόθεση του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία, πήρε η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου. Όπως αναφέρει σε αναρτήσεις της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media η Φωτεινή Ψυχίδου, οι Πυξ Λαξ δεν γνώριζαν για την συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα γράφει η δημοσιογράφος, ο μουσικός εκμεταλλευόταν το διάσημο όνομα του συγκροτήματος προς όφελός του, ώστε να προσεγγίσει γυναίκες. Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου: «ΟΙ Πυξ Λαξ ….(δεν)ήξεραν… Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ….θα μιλήσω εγώ για τον Γιώργο τον Γιαννόπουλο…!!! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλήσω σαν α

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»