Μιχάλης Ρέππας: «Αν δεν υπήρχε η φτώχεια δεν θα είχα πάει στο YFSF»
10:06 - 13/02/2022
Συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα και την Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει το σίριαλ […]
The post Μιχάλης Ρέππας: «Αν δεν υπήρχε η φτώχεια δεν θα είχα πάει στο YFSF» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Ρέππας: «Αν δεν υπήρχε η “φτώχεια” εγώ δεν θα είχα πάει στην κριτική επιτροπή του YFSF»
Πως ερμηνεύετε το γεγονός ότι πολλοί νέοι πλέον διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι; Φαντάζομαι ότι, αφού γίνεται, είναι λογικό και εξηγήσιμο. Τώρα το ότι δεν έχω κάτσει προσωπικά ο ίδιος να ψάξω γιατί συμβαίνει, δεν έχει σημασία. Εγώ είμαι άνθρωπος συγκεκριμένης γενιάς, με συγκεκριμένες εμπειρίες και απόψεις. Καμιά φορά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιχάλης Ρέππας: «Αν δεν υπήρχε η «φτώχεια», εγώ δεν θα είχα πάει στην κριτική επιτροπή του YFSF»
Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για την επιλογή πολλών νέων ηθοποιών να μπαίνουν σε ριάλιτι, αλλά και τη συμμετοχή του ως μέρος της κριτικής επιτροπής στο YFSF.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜιχάλης Ρέππας: «Αν δεν υπήρχε η φτώχεια δεν θα είχα πάει στο YFSF»
"Αλλάζουμε και εμείς οι ίδιοι πολλές φορές. Έχει πλάκα, έχει γέλιο να δοκιμάζεις πράγματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr