Ψυχίδου: Η πρώην σύζυγος του Στόκα ξεσπά για τον ντράμερ – Αφού (δεν) ήξεραν οι Πυξ Λαξ… θα μιλήσω εγώ

09:50 - 13/02/2022

Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα μιλά για τον ντράμερ που κατηγορείται για παιδεραστία καθώς τον είχε συναναστραφεί σε συναυλίες. Η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου, πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, ιδρυτικού μέλους των Πυξ Λαξ και μητέρα της κόρης του Ιόλης, τοποθετήθηκε δημόσια μετά τον σάλο που ξέσπασε με την είδηση ότι ντράμερ ο οποίος είχε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτεινή Ψυχίδου για Γιαννόπουλο: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ»

Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, με την οποία ήταν παντρεμένος ο τραγουδιστής από το 2007 εώς το 2014 θέλησε να κάνει γνωστή στο κοινό τη δική της οπτική σχετικά με τον ντράμμερ

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Φωτεινή Ψυχίδου για ντράμερ: «Αφού δεν μιλούν οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ»

«Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη …και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ», αναφέρει.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”