Παναγιώτης Θεόφιλος: Ο πρώην παίκτης του Power of Love έγινε πατέρας – Φωτογραφίες

09:36 - 13/02/2022

Πατέρας έγινε ο Παναγιώτης Θεόφιλος ο οποίος  πριν από μερικά χρόνια, μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από To άρθρο Παναγιώτης Θεόφιλος: Ο πρώην παίκτης του Power of Love έγινε πατέρας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγιώτης Θεόφιλος: Ο πρώην παίκτης του Power of Love έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρώην παίκτης του «Power of Love», Παναγιώτης Θεόφιλος, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό...

Διαβάστε το στο Zougla

Παναγιώτης Θεόφιλος: Ο πρώην παίκτης του Power of Love έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρώην παίκτης του «Power of Love», Παναγιώτης Θεόφιλος, καθώς όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπαμπάς έγινε πρώην παίκτης του Power of Love! H πρώτη φωτογραφία της κόρης του!

Μπαμπάς έγινε πρώην παίκτης του Power of love.

Διαβάστε το στο onsports.gr

Μπαμπάς έγινε πρώην παίκτης του Power of Love! H πρώτη φωτογραφία της κόρης του!

Μπαμπάς έγινε πρώην παίκτης του Power of love.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»