Δημήτρης Μοθωναίος για Σάκη Ρουβά: «Είναι θεσμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

22:04 - 12/02/2022

Αντιδράσεις φαίνεται πως έχουν προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον To άρθρο Δημήτρης Μοθωναίος για Σάκη Ρουβά: «Είναι θεσμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργή Μοθωναίου για τις δηλώσεις Ρουβά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία;»

Ο ηθοποιός ξέσπασε μετά τις δηλώσεις Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Διαβάστε το στο in.gr

Επίθεση Μοθωναίου σε Ρουβά: «Είναι θεσμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

O γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, όπου δήλωσε: «Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Για να είμαι ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δ.Μοθωναίος για δηλώσεις Σ.Ρουβά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία;» (βίντεο)

Ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος αντέδρασε έντονα στο «ξέπλυμα» που έκανε ο Σάκης Ρουβάς μέσω δηλώσεών του, στον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ερμηνευτής με τοποθέτησή του το πρωί του Σαββάτου εξέφρασε την αγάπη του στον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέροντας: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης που εγώ γνωρίζω είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, αγάπησα και πέρασα καταπληκτικά μαζί του». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια». O Δημήτρης Μοθωναίος, λίγες ώρες αργότερα, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σχολιάζοντας όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς. «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η

Διαβάστε το στο pronews.gr

Δημήτρης Μοθωναίος ισοπεδώνει Σάκη Ρουβά: «Είναι θεσμός η παιδoφιλία και η παιδεραστία; Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

Δημήτρης Μοθωναίος ισοπεδώνει Σάκη Ρουβά: «Είναι θεσμός η παιδoφιλία και η παιδεραστία; Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε» Αντιδράσεις φαίνεται πως έχουν προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. O γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, όπου δήλωσε: «Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Δημήτρης Μοθωναίος για Σάκη Ρουβά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία;»

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν ήταν και ο Δημήτρης Μοθωναίος που ανέφερε για τον […] The post Δημήτρης Μοθωναίος για Σάκη Ρουβά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία;» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας