Καμπουράκης: «Έχουμε αποφασίσει να μη συνεργαζόμαστε με πολιτικούς και δημοσιογράφους»

19:18 - 12/02/2022

Για όσα του είπε ο υπεύθυνος εταιρείας, ο οποίος αρνήθηκε να βάλει καινούριο θυροτηλέφωνο στο σπίτι του, έγραψε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καμπουράκης: «Πήγα να αγοράσω θηροτηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν συνεργάζονται με πολιτικούς και δημοσιογράφους»

«Απευθύνθηκα σε μικρή συνοικιακή εταιρειούλα που πουλάει και τοποθετεί συναγερμούς, κλειδαριές, θυροτηλέφωνα, κάγκελα και άλλα παρόμοια μαραφέτια. Με καλωσόρισαν στο μαγαζάκι τους, μου εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους για αυτό που έπαθα, αλλά όταν τους είπα ότι ενδιαφέρομαι να αγοράσω και να μου τοποθετήσουν ένα θυροτηλέφωνο, τους είδα ξαφνικά να κομπιάζουν», ανέφερε στο άρθρο του στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καμπουράκης: «Πήγα να αγοράσω θηροτηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν συνεργάζονται με πολιτικούς και δημοσιογράφους»

Καμπουράκης: «Πήγα να αγοράσω θηροτηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν συνεργάζονται με πολιτικούς και δημοσιογράφους» Για όσα του είπε ο υπεύθυνος εταιρείας, ο οποίος αρνήθηκε να βάλει καινούριο θυροτηλέφωνο στο σπίτι του, μετά την επίθεση με γκαζάκια, έγραψε ο Δημήτρης Καμπουράκης. «Απευθύνθηκα σε μικρή συνοικιακή εταιρειούλα που πουλάει και τοποθετεί συναγερμούς, κλειδαριές, θυροτηλέφωνα, κάγκελα και […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)