Μανωλάς: «Έπαιξα τρία χρόνια στην ΑΕΚ και 20 ο θείος μου, αλλά θα κάνω τα πάντα για τη νίκη του Ολυμπιακού»
17:14 - 12/02/2022
Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής (13/2, 19.30) εναντίον της ΑΕΚ, για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Παπ Σισέ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μανωλάς: Έπαιξα τρία χρόνια στην ΑΕΚ, αλλά τώρα θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου
Ο αμυντικός του ΟΣΦΠ μίλησε για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ
Διαβάστε το στο aek365.comΜανωλάς: «Έχω παίξει τρία χρόνια στην ΑΕΚ, ο θείος μου 20 – Τα πάντα για τη νίκη»
Συνεχίζει τις γραφικότητες του ο Μανωλάς, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στην πρώην και την νυν ομάδα του. Τα πάντα για τη νίκη θα κάνει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μίλησε πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής (13/2, 19.30) εναντίον της […]
The post Μανωλάς: «Έχω παίξει τρία χρόνια στην ΑΕΚ, ο θείος μου 20 – Τα πάντα για τη νίκη» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΜανωλάς: «Έπαιξα 3 χρόνια στην ΑΕΚ και ο θείος μου 20, αλλά θα κάνω τα πάντα για τη νίκη»
Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Παπέ Σισέ.
Διαβάστε το στο fosonline.gr