Μανωλάς: «Έπαιξα τρία χρόνια στην ΑΕΚ και 20 ο θείος μου, αλλά θα κάνω τα πάντα για τη νίκη του Ολυμπιακού»

17:14 - 12/02/2022

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής (13/2, 19.30) εναντίον της ΑΕΚ, για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Παπ Σισέ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανωλάς: Έπαιξα τρία χρόνια στην ΑΕΚ, αλλά τώρα θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου

Ο αμυντικός του ΟΣΦΠ μίλησε για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ

Διαβάστε το στο aek365.com

Μανωλάς: «Έχω παίξει τρία χρόνια στην ΑΕΚ, ο θείος μου 20 – Τα πάντα για τη νίκη»

Συνεχίζει τις γραφικότητες του ο Μανωλάς, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση ανάμεσα στην πρώην και την νυν ομάδα του.  Τα πάντα για τη νίκη θα κάνει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μίλησε πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής (13/2, 19.30) εναντίον της […] The post Μανωλάς: «Έχω παίξει τρία χρόνια στην ΑΕΚ, ο θείος μου 20 – Τα πάντα για τη νίκη» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μανωλάς: «Έπαιξα 3 χρόνια στην ΑΕΚ και ο θείος μου 20, αλλά θα κάνω τα πάντα για τη νίκη»

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Παπέ Σισέ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Παναθηναϊκός: Έτοιμος για Παναιτωλικό ο Γερεμέγεφ, θεραπεία ο Ιωαννίδης

Ενίσχυση στην διαγώνιο με την Καραφουλίδου ο ΠΑΟΚ

ΕΛ.ΑΣ για το Προμηθέας - ΑΕΚ: «400 οπαδοί δεν συμμορφώθηκαν στην εντολή εκκένωσης και επιτέθηκαν βίαια τους αστυνομικούς, ένας αναζητείται»

Καρακώστας: «Θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, με δουλειά όλα θα έρθουν»

Ανόρθωση, Πουλλαΐδης: «Είμαι πάντα ο εύκολος στόχος, τα χρήματα που πλήρωσα μετά την αποχώρηση μου ξεπερνούν το 1.300.000»

«Να αναλάβουν οι οικογένειες των τρομοκρατών», απαιτούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που καταστράφηκε από τη βόμβα στους Αμπελόκηπους (vid)