Έλενα Τζώρτζη: «Ήμουν 12 ετών και δέχτηκα παρενόχληση από ιερέα, έσπρωχνε το πρόσωπό μου στα γεννητικά του όργανα»

12:04 - 12/02/2022

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την παρενόχληση που δέχτηκε από ιερέα την περίοδο της Χούντας - Όπως αναφέρει, από την ηλικία των 12 μέχρι και σήμερα, δεν έχει πάει ποτέ ξανά στην εκκλησία

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Τζώρτζη: «Στα 12 δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα – Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι» (Video)

«Ένιωθα μία ενοχή για όλη μου τη ζωή, δεν μπορείς να καταλάβεις σαν θύμα ότι δεν φταις εσύ», ανέφερε η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έλενα Τζώρτζη: Ιερέας με παρενόχλησε όταν ήμουν 12 χρονών - Έσπρωχνε το πρόσωπό μου στα γεννητικά του όργανα

Η ηθοποιός, Έλενα Τζώρτζη, δήλωσε πως δεν μπορούσε να αντιληφθεί τότε πως αυτό που βίωσε ήταν ασέλγεια.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έλενα Τζώρτζη: «Ήμουν 12 ετών και δέχτηκα παρενόχληση από ιερέα, με έσπρωχνε στα γεννητικά του όργανα»

Για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 12 ετών από ιερέα μίλησε η Έλενα Τζώρτζη. Η 63χρονη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «OPEN Weekend». «Μόλις μπήκα στην εκκλησία, ο παπάς με παρενόχλησε σεξουαλικά. Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι, εγώ δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, και άρχισε να μου πιέζει το πρόσωπο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κιάρα Φεράνι: Νοσταλγεί το καλοκαίρι - Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Ο Ρούντι Τζουλιάνι παραπονέθηκε στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του

Τραγωδία στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Ηράκλειο για γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της

Λίβανος: Τουλάχιστον 55 νεκροί και 160 τραυματίες ήταν ο απολογισμός των ισραηλινών πληγμάτων της Δευτέρας

Eurojackpot 26/11: Η κλήρωση σήμερα - Τα αποτελέσματα με τα νούμερα που κερδίζουν

Sky News: Μπερδεμένο το διάγγελμα Νετανιάχου για κατάπαυση του πυρός - Δεν αποτελεί προάγγελο μίας εκεχειρίας στη Γάζα