Γιάννης Πάριος: Δεν ήμουν καλός σύζυγος – Τη δύναμη στη δίνει ο Θεός

11:58 - 12/02/2022

Ο Γιάννης Πάριος παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι δεν υπήρξε καλός σύζυγος, αλλά συμπλήρωσε ότι υπήρξε καλός πατέρας. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Πάριος: Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας. Και είμαι!

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του: Εσείς ως πατέρας, φαντάζομαι, αγαπάτε το ίδιο και τους τέσσερις γιους σας… «Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου». Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr) Μου έχουν πει ότι έχετε επαφή πιο πολύ με τον Μιχαήλ. «Αυτό δεν είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η εξομολόγηση του Γιάννη Πάριου: «Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας»

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ο Γιάννης Πάριος, που έχει υμνήσει τον έρωτα, «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για την οικογένειά του και την καριέρα του. Μου έχουν πει ότι έχετε επαφή πιο πολύ με τον Μιχαήλ.  Αυτό δεν είναι κακό. Μένει πιο κοντά μου για αυτό. Επειδή οι δουλειές του είναι πιο ελεύθερες, περνάει από το σπίτι και με βλέ- πει πιο εύκολα. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι μεταξύ τους τα παιδιά μου αγαπιούνται τόσο πολύ, όπως αγαπιόμουν εγώ με τα αδέλφια μου, παρόλο που δεν είναι από τις ίδιες μανάδες. Κι εσείς καταφέρατε να κρατήσετε καλές σχέσεις με τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σας. Εγώ δεν τσακώνομαι, δεν υπάρχει λόγος, μωρέ. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Σταμάτησα ν

Διαβάστε το στο pronews.gr

O Γιάννης Πάριος στο OK!: «Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας»

Ο Γιάννης Πάριος θεωρεί ότι το σπουδαιότερο δώρο που του έχει φέρει η ζωή είναι ότι έγινε πατέρας ξεκινώντας όμως πρώτα από τους γονείς του «που έφεραν εμένα και έφερα τα παιδιά μου». Ο σπουδαίος ερμηνευτής εξομολογείται στο ΟΚ!, που τον συνάντησε στις πρόβες για το «Σπίτι με το Mega», ιστορίες από τη ζωή του […] The post O Γιάννης Πάριος στο OK!: «Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!