Ορέστης Τζιόβας: «Με τον Λιγνάδη είχαμε συνεργαστεί, δεν μπορεί μια κυβέρνηση να μην έχει ακούσει αυτά τα πράγματα που άκουσα εγώ στο πρώτο έτος» (vid)

15:04 - 11/02/2022

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” Ο Ορέστης Τζιόβας είπε: “Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε συνεργαστεί στην τελευταία του δουλειά. Από τη στιγμή που…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας: Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να μην έχει ακούσει για τον Λιγνάδη αυτά που άκουσα εγώ

Εξοργισμένος ο Ορέστης Τζιόβας για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Την στιγμή της δίκης του προφυλακισμένου συναδέλφου του, Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και πήρε σαφή θέση στον Alpha. «Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε συνεργαστεί στην τελευταία του δουλειά. Από τη στιγμή που μπήκα στο πρώτο ... Περισσότερα To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να μην έχει ακούσει για τον Λιγνάδη αυτά που άκουσα εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τζιόβας: Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να μην έχει ακούσει για τον Λιγνάδη αυτά που άκουσα εγώ

Εξοργισμένος ο Ορέστης Τζιόβας για την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Την στιγμή της δίκης του προφυλακισμένου συναδέλφου του, Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και πήρε σαφή θέση στον Alpha. «Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε συνεργαστεί στην τελευταία του δουλειά. Από τη στιγμή που μπήκα στο πρώτο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά