Γιάννης Μπέζος: «Φοβάμαι μόνο τον κακό μου εαυτό»

14:46 - 11/02/2022

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχία των «Απαράδεκτων» και τις συμβουλές που δίνει στην κόρη του Για τον χώρο της τηλεόρασης, ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Μιλάω για μια γενικότερη ανανέωση.…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κουρμπέλης: “Πάλεψα με τον ίδιο μου τον εαυτό”

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε μέσα από τα social media του για το δύσκολο διάστημα του τραυματισμού. Στη δημοσίευση του ανέφερε ότι πάλεψε στην καθημερινότητα του με τον πόνο και τον εαυτό του. Στο τέλος ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του αλλά και την ομάδα […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Γιάννης Μπέζος: «Δεν φοβάμαι τίποτα. Μόνο τον κακό μου εαυτό» (VIDEO)

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για την επιτυχία των «Απαράδεκτων», την τηλεόραση και τις συμβουλές που δίνει στην κόρη του. Αναφορικά με τον χώρο της τηλεόρασης, ο Γιάννης Μπέζος είπε πως πρέπει να μπουν νεότεροι άνθρωποι. «Μιλάω για μια γενικότερη ανανέωση. Θέλει τόλμη», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν μπορεί να παρακολουθούμε ξένες παραγωγές, πολλά θέματα να μην μας ενοχλούν, αλλά όταν γίνονται στη γλώσσα μας, να μας ενοχλούν», συμπλήρωσε πάνω στο ίδιο θέμα. Μιλώντας για την επιτυχία της σειράς «Απαράδεκτοι» δήλωσε πως η σειρά είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, «δεν είναι κάτι συνηθισμένο», ενώ επισήμανε πως η επιτυχία που κατεγράφη είναι επειδή στην εποχή του θεωρούταν κάτι παράξενο. «Πριν βγει στον αέρα δ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά