Βαλάντης κατά Μυριέλλας: «Είμαι παλαιών αρχών, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα»

13:34 - 11/02/2022

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει και για το […] The post Βαλάντης κατά Μυριέλλας: «Είμαι παλαιών αρχών, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλάντης: Είμαι παλαιών αρχών, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα

Για ό,τι έγινε μέσα στο Survivor με τη σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη και τον δικό τους καβγά μίλησε στο Love it ο Βαλάντης. «Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, είμαι της πατριαρχικής σχολής, είμαι παλαιών αρχών στο θέμα αυτό» είπε αρχικά. «Όταν έβλεπα ότι η Μυριέλλα έχει κάτι έξω και πάει να δημιουργήσει κάτι μέσα πρώτα απ’ όλα, λέγοντας μου ότι κολακεύτηκα από ένα σχόλιο, εμένα μου γύρισε το μάτι, δεν μου άρεσε» ανέφερε. «Εμένα με πείραξε εκεί. Επειδή γνώριζα, με πείραξε, σαν άντρας δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα» είπε. (δείτε τον καβγά των παικτών στο Survivor). Δείτε μετά 6:00:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βαλάντης κατά Μυριέλλας: Είμαι παλαιών αρχών, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα

«Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, είμαι της πατριαρχικής σχολής, είμαι παλαιών αρχών στο θέμα αυτό. Όταν έβλεπα ότι η Μυριέλλα έχει κάτι έξω και πάει να δημιουργήσει κάτι μέσα πρώτα απ’ όλα, λέγοντας μου ότι κολακεύτηκα από ένα σχόλιο, εμένα μου γύρισε το μάτι, δεν μου άρεσε», είπε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βαλάντης: Είμαι παλαιών αρχών, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα

Ο τραγουδιστής για το ξέσπασμά του κατά της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor

Διαβάστε το στο news.gr

Βαλάντης: «Είμαι παλαιών αρχών, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα»

«Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές», λέει ο Βαλάντης. Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love it» ήταν σήμερα ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να απαντήσει και για το απίστευτο ξέσπασμά του κατά της Μυριέλλας Κουρεντή. «Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, είμαι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βαλάντης για Μυριέλλα: «Είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές – Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης Ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «Love it» μίλησε για το ξέσπασμά του κατά της Μυριέλλας Κουρεντή. «Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι…

Διαβάστε το στο politik.gr

Βαλάντης κατά Μυριέλλας: "Είμαι παλαιών αρχών, δεν μου αρέσει να κοροϊδεύεις έναν άντρα"

"Είμαι λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»