«Η μόνη φορά που η Μελίνα Μερκούρη με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση»
12:58 - 11/02/2022
Ο Νίκος Μουρατίδης, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έκανε flashback στην καριέρα του και μίλησε για τη Μελίνα Μερκούρη, τη Μαρινέλλα, […]
The post «Η μόνη φορά που η Μελίνα Μερκούρη με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Η μόνη φορά που η Μερκούρη με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση»
«Η Μέλινα Μερκούρη ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Με την Μέλινα Μερκούρη γνωριστήκαμε το 1976 όταν ήμουν σπουδαστής. Δεν συμφωνούσαμε τότε με το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και κάναμε ένα αντι-φεστιβάλ. Είχα μια ιδέα να γίνει το αντι-φεστιβάλ με τον Μάνο Χατζιδάκι να παίζει πιάνο και την Μελίνα Μερκούρη να τραγουδάει. Η Μελίνα Μερκούρη δέχτηκε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μουρατίδης για Μερκούρη: «Η μόνη φορά που με τηλεφώνησε ήταν για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση» (Video)
«Η Μελίνα Μερκούρη αποτέλεσε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Η μόνη φορά που η Μελίνα Μερκούρη με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση»
Ο Νίκος Μουρατίδης, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», έκανε flashback στην καριέρα του και μίλησε για τη Μελίνα Μερκούρη, τη Μαρινέλλα, τη Ζωή Λάσκαρη και τη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: «Η μόνη φορά που η Μελίνα Μερκούρη με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση»
Διαβάστε το στο spoilersΝίκος Μουρατίδης: "Η μόνη φορά που η Μελίνα Μερκούρη με πήρε τηλέφωνο ήταν για να μάθει αν η Ντενίση είναι με τον Τρίτση"
"Tρελαινόταν να μαθαίνει τα ερωτικά κουτσομπολιά των άλλων"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr