Ρένος Χαραλαμπίδης: Αυτή ήταν η αμοιβή του ανά επεισόδιο στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

11:58 - 11/02/2022

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Ρένος Χαραλαμπίδης: Αυτή ήταν η αμοιβή του ανά επεισόδιο στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έπαιρνα 450 ευρώ το επεισόδιο στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

«Το όνειρό μου ήταν η ΕΡΤ να γίνει αυτό που της αξίζει. Είμαι περήφανος για τον ρόλο μου στα «Καλύτερα χρόνια». Έχω παρουσιάσει πολλές φορές τηλεπαιχνίδι, άλλες με αποτυχία άλλες με επιτυχίες. Το τηλεπαιχνίδι που έκανα στην ΕΡΤ, κατάφερε να κάνει διψήφια. Τότε έπαιρνα 450 ευρώ το επεισόδιο» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Είναι μεγάλη τιμή που “Τα φθηνά τσιγάρα” αναβιώνουν στην Λυρική Σκηνή. Το μουσικό θέατρο πάντα με γοήτευε. Είναι μεγάλο κομπλιμέντο που επιλέγουν στην Λυρική Σκηνή να κάνουν μια ταινία μου παράσταση, είναι αίνιγμα που “τα φθηνά τσιγάρα” του 2000 είναι επίκαιρα και το 2022. Οι νέοι άνθρωποι  μέσα από “τα φθηνά τσιγάρα” ψάχνουν έναν ρομα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε το επεισόδιο στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

Τι είπε για τα «Φθηνά Τσιγάρα» και το ελληνικό #MeToo

Διαβάστε το στο news.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης: Έπαιρνα 450 ευρώ το επεισόδιο στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

Το όνειρό μου ήταν η ΕΡΤ να γίνει αυτό που της αξίζει. Είμαι περήφανος για τον ρόλο μου στα «Καλύτερα χρόνια». Έχω παρουσιάσει πολλές φορές τηλεπαιχνίδι, άλλες με αποτυχία άλλες με επιτυχίες. Το τηλεπαιχνίδι που έκανα στην ΕΡΤ, κατάφερε να κάνει διψήφια. Τότε έπαιρνα 450 ευρώ το επεισόδιο» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλώντας στην εκπομπή […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ρένος Χαραλαμπίδης - Αυτή ήταν η αμοιβή του ανά επεισόδιο στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»