Ο Παύλος Χαϊκάλης γύρισε σελίδα – Η νέα του ζωή

11:44 - 11/02/2022

Ο Παύλος Χαϊκάλης φαίνεται πως γύρισε σελίδα στη ζωή του, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο. Σύμφωνα […] The post Ο Παύλος Χαϊκάλης γύρισε σελίδα – Η νέα του ζωή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Χαϊκάλης: Αλλάζει σελίδα στη ζωή του – Έφυγε από την Αθήνα

Η ενασχόληση του Παύλου Χαϊκάλη με την υποκριτική φαίνεται πως έχει φτάσει στο τέλος της σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του και από δω και πέρα σκέφτεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με την άλλη του μεγάλη αγάπη, την αστρολογία. Ο Παύλος Χαϊκάλης όμως φαίνεται πως κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού και τα όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Παρασκευής (11/02), ο ηθοποιός άφησε την Αθήνα. Ο ηθοποιός, φαίνεται πως έχει αφήσει το σπίτι του στο Ντράφι και έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κατάκολο Ηλείας όπου μένει και ο αδελφός του με τον οποίο έχουν άψογες σχέσεις.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παύλος Χαϊκάλης: Γύρισε σελίδα στη ζωή του – Πού βρίσκεται

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιο στο Πρωινό, ο ηθοποιός έχει αφήσει το σπίτι του στο Ντράφι και έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κατάκολο Ηλείας. Εκεί μένει και ο αδελφός του Παύλου Χαϊκάλη, με τον οποίο έχουν άψογες σχέσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, πολλοί κάτοικοι λένε πως τους έχουν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης γύρισε σελίδα – Η νέα του ζωή (βίντεο)

Πού βρίσκεται σήμερα ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης; Ο Παύλος Χαϊκάλης φαίνεται πως γύρισε σελίδα στη ζωή του, μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιο στο Πρωινό, ο ηθοποιός έχει αφήσει το σπίτι του στο Ντράφι και έχει επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κατάκολο Ηλείας. Στο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»