Πάνος Καλλίτσης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόρριψη της αγωγής εις βάρος του από την Χριστοπούλου
11:40 - 11/02/2022
Η αγωγή που είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του πρώην συζύγου
To άρθρο Πάνος Καλλίτσης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόρριψη της αγωγής εις βάρος του από την Χριστοπούλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Καλλίτσης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόρριψη της αγωγής της πρώην συζύγου του, Έλενας Χριστοπούλου
Αγωγή κατά του πρώην συζύγου της είχε καταθέσει η Έλενα Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμηση. Η αγωγή αυτή τελικά απορρίφθηκε σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» κι όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης (10/02). Ο πρώην σύζυγός της, Πάνος Καλλίτσης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (11/02) και τόνισε ότι ζούμε σε περίεργους καιρούς. «Από σας το έμαθα και πήρα τον δικηγόρο μου να το επιβεβαιώσω. Εγώ έκλεισα 6 χρόνια υγιής, αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει. Απλά θεωρώ ότι ζούμε πολύ περίεργους καιρούς δεν είναι πράγματα αυτά να ασχολείται το κοινό» είπε χαρακτηριστικ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠάνος Καλλίτσης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόρριψη της αγωγής της Έλενας Χριστοπούλου εις βάρος του
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Πάνος Καλλίτσης, λίγες ώρες μετά την απόρριψη της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση, που είχε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ πρώτη δήλωση του Πάνου Καλλίτση μετά την απόρριψη της αγωγής της Έλενας Χριστοπούλου
Ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στη «Super Κατερίνα» για την απόρριψη της αγωγής σε βάρος του από την Έλενα Χριστοπούλου. «Από σας το έμαθα και πήρα τον δικηγόρο μου να το επιβεβαιώσω. Εγώ έκλεισα 6 χρόνια υγιής, αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης. Δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα […]
The post Η πρώτη δήλωση του Πάνου Καλλίτση μετά την απόρριψη της αγωγής της Έλενας Χριστοπούλου appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr