Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

16:44 - 10/02/2022

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν το τελευταίο διάστημα τον Παύλο Χαϊκάλη να έχει διαγραφεί από To άρθρο Παύλος Χαϊκάλης: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι απαντά ο Παύλος Χαϊκάλης στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν το τελευταίο διάστημα τον Παύλο Χαϊκάλη να έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο γνωστός ηθοποιός θέλοντας να απαντήσει σε όσα έχουν γραφτεί, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. «Ήθελα να γραφτώ στο ΣΕΗ, γιατί δεν ήμουν και γράφτηκα πέρυσι. Είχα διαγραφεί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Π. Χαϊκάλης: Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν το τελευταίο διάστημα τον Παύλο Χαϊκάλη να έχει διαγραφεί από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ο γνωστός ηθοποιός θέλοντας να απαντήσει σε όσα έχουν γραφτεί, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση. «Ήθελα να γραφτώ στο ΣΕΗ, γιατί δεν ήμουν και γράφτηκα πέρυσι. Είχα διαγραφεί γιατί είχα να πληρώσω πάρα πολλά χρόνια και γενικότερα δεν συμμετείχα στις διαδικασίες. Η προσπάθεια που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν η αιτία για να σκεφτώ την επανεγγραφή μου, προέκυψαν τα διάφορα γεγονότα και μετά τα γεγονότα ζήτησα εγώ προσωπικά την εγγραφή μου στο σωματείο για να περάσω από το πειθαρχικό και να ζήσω όλη αυτή τη διαδικασί

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας