Δολοφονία Άλκη: «Φοβάμαι, έχω μετανιώσει και θα τα πω όλα» λέει ο 20χρονος που συνελήφθη στην Κορυτσά [βίντεο]

16:42 - 10/02/2022

Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Συνελήφθη στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην Κορυτσά, ο 20χρονος καταζητούμενος για τη φονική επίθεση κατά του Άλκη και της παρέας του. «Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ», ήταν τα πρώτα λόγια... The post Δολοφονία Άλκη: «Φοβάμαι, έχω μετανιώσει και θα τα πω όλα» λέει ο 20χρονος που συνελήφθη στην Κορυτσά [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Άλκη: «Λυπάμαι, έχω μετανιώσει», λέει ο 20χρονος - Οι δηλώσεις του λίγο πριν παραδοθεί (Βίντεο)

O 20χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορυτσάς στην Αλβανία όπου και συνελήφθη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δολοφονία Αλκη: «Δεν χτύπησα κανέναν», λέει τώρα ο 20χρονος που είχε κρυφτεί στην Αλβανία

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ο νεαρός παραδόθηκε τελικά την Πέμπτη The post Δολοφονία Αλκη: «Δεν χτύπησα κανέναν», λέει τώρα ο 20χρονος που είχε κρυφτεί στην Αλβανία appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Δολοφονία Άλκη: «Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν, φοβάμαι, θα τα πω όλα στον ανακριτή» είπε ο 20χρονος πριν παραδοθεί

Τον φόβο του για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, εξέφρασε, λίγο πριν παραδοθεί στις αλβανικές αρχές ο 20χρονος που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη. Παράλληλα, έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου, λέγοντας πως έχει μετανιώσει. O 20χρονος που σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα ονομάζεται Roxhers Demirazi αλλά στα social media εμφανίζεται […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 04 Νοεμβρίου

Αυξήσεις και ρυθμίσεις υπέρ των συνταξιούχων

Σεισμός στη Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο με την στιγμή που «χτυπούν» τα 5,2 Ρίχτερ

Εκλογές στις ΗΠΑ: Οι Ομογενείς υποψήφιοι για Κογκρέσο και Πολιτειακά Κοινοβούλια

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Δευτέρα 04 Νοεμβρίου

Ανατροπή στην Αμαλιάδα: Τα νέα δεδομένα που μετέφερε η δικηγόρος της 24χρονης