Δολοφονία Άλκη: «Φοβάμαι, έχω μετανιώσει και θα τα πω όλα» λέει ο 20χρονος που συνελήφθη στην Κορυτσά [βίντεο]
16:42 - 10/02/2022
Δολοφονία Άλκη: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Συνελήφθη στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην Κορυτσά, ο 20χρονος καταζητούμενος για τη φονική επίθεση κατά του Άλκη και της παρέας του. «Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ», ήταν τα πρώτα λόγια...
The post Δολοφονία Άλκη: «Φοβάμαι, έχω μετανιώσει και θα τα πω όλα» λέει ο 20χρονος που συνελήφθη στην Κορυτσά [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία Άλκη: «Λυπάμαι, έχω μετανιώσει», λέει ο 20χρονος - Οι δηλώσεις του λίγο πριν παραδοθεί (Βίντεο)
O 20χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορυτσάς στην Αλβανία όπου και συνελήφθη
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔολοφονία Αλκη: «Δεν χτύπησα κανέναν», λέει τώρα ο 20χρονος που είχε κρυφτεί στην Αλβανία
Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ο νεαρός παραδόθηκε τελικά την Πέμπτη
The post Δολοφονία Αλκη: «Δεν χτύπησα κανέναν», λέει τώρα ο 20χρονος που είχε κρυφτεί στην Αλβανία appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΔολοφονία Άλκη: «Έχω μετανιώσει για όσα έγιναν, φοβάμαι, θα τα πω όλα στον ανακριτή» είπε ο 20χρονος πριν παραδοθεί
Τον φόβο του για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, εξέφρασε, λίγο πριν παραδοθεί στις αλβανικές αρχές ο 20χρονος που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη. Παράλληλα, έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου, λέγοντας πως έχει μετανιώσει. O 20χρονος που σύμφωνα με τα αλβανικά Μέσα ονομάζεται Roxhers Demirazi αλλά στα social media εμφανίζεται […]
Διαβάστε το στο dete.gr