Ελένη Μενεγάκη: «Όταν μου λέει συνεργάτης μου ότι φεύγει, μπορεί να με πιάνει θυμός»

16:38 - 10/02/2022

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Λουκία Πιστιόλα για τους πολύ χαμηλούς μισθούς που παίρνουν οι νέοι ηθοποιοί στο θέατρο, […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Όταν μου λέει συνεργάτης μου ότι φεύγει, μπορεί να με πιάνει θυμός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: «Ποτέ δεν θύμωσα με συνεργάτη μου επειδή έφυγε για τα λεφτά»

Η παρουσιάστρια σχολιάζει τις δηλώσεις της Λουκίας Πιστιόλα για τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Ποτέ δεν θύμωσα με συνεργάτη μου επειδή έφυγε για τα λεφτά» (Video)

Συγκλονισμένη έδειξε η Ελένη Μενεγάκη με τα όσα δήλωσε η ηθοποιός η Λουκία Πιστιόλα για τους πολύ χαμηλούς μισθούς που παίρνουν οι νέοι ηθοποιοί στο θέατρο, γεγονός που τους αναγκάζει να στραφούν ακόμα και στα ριάλιτι.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»