Δολοφονία Άλκη: Τα πρώτα λόγια του 20χρονου που παραδόθηκε – «Δεν τον σκότωσα εγώ»

14:50 - 10/02/2022

Ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, είναι στα χέρια των Αρχών καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης (10/2) παραδόθηκε στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς στην Κορυτσά είπε: «ήμουν στο περιστατικό, δεν ήμουν όμως εγώ αυτός που τον σκότωσε». Υπενθυμίζεται πως για τον 20χρονο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, καθώς είχε διαφύγει στη γειτονική χώρα λίγες ώρες μετά το έγκλημα στην περιοχή του Χαριλάου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία Άλκη: Η κίνηση τακτικής για να μην εκδοθεί στην Ελλάδα ο 20χρονος που παραδόθηκε στην Κορυτσά (Βίντεο)

Η κίνησή του να παραδοθεί στις Αλβανικές Αρχές φαίνεται να είναι μια κίνηση τακτικής, αφού η έκδοσή του και η παράδοσή του στην Ελλάδα θα είναι χρονοβόρα.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δολοφονία Άλκη: Τα αλβανικά ΜΜΕ για τον 20χρονο – «Εκδίδεται στην Ελλάδα»

Κυρίαρχο θέμα και στα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας η είδηση της παράδοσης του 20χρονου για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι σχεδόν δέκα ημέρες μετά το άγριο έγκλημα στην περιοχή Χαριλάου όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης, ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής παραδόθηκε στις αρχές της Κορυτσάς, νωρίτερα την Πέμπτη (10.02.2022). Τα αλβανικά ΜΜΕ ... Περισσότερα To άρθρο Δολοφονία Άλκη: Τα αλβανικά ΜΜΕ για τον 20χρονο – «Εκδίδεται στην Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δολοφονία Άλκη: Στη ΓΑΔΘ ο 20χρονος Αλβανός που παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε το στο in.gr

Δολοφονία Άλκη: Αλληλοκαρφώματα μεταξύ των συλληφθέντων – Ο ρόλος του 20χρονου που παραδόθηκε στην Αλβανία

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο 20χρονος εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε χθες

Διαβάστε το στο in.gr

Δολοφονία Αλκη: Αλληλοκαρφώματα μεταξύ των συλληφθέντων – Ο ρόλος του 20χρονου που παραδόθηκε στην Αλβανία

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο 20χρονος εμπλεκόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε χθες

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δολοφονία Άλκη: Αλληλοκαρφώματα μεταξύ των συλληφθέντων – Ο ρόλος του 20χρονου που παραδόθηκε στην Αλβανία

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δολοφονία Άλκη: Στα δικαστήρια σήμερα ο 20χρονος που παραδόθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε τα μεσάνυχτα ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονη Άλκη και παραδόθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, στις ελληνικές αστυνομικές αρχές, προκειμένου να έρθει αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Δολοφονία Άλκη: Τι είπε στο Tlive ο 20χρονος Αλβανός που παραδόθηκε στις αρχές – «Ζητώ συγγνώμη»

Ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη για τη συμμετοχή του στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη To άρθρο Δολοφονία Άλκη: Τι είπε στο Tlive ο 20χρονος Αλβανός που παραδόθηκε στις αρχές – «Ζητώ συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δολοφονία Άλκη: Έλαβε προθεσμία ο 20χρονος Αλβανός – «Αρνείται ότι είχε μαχαίρι» (video)

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στη μία το μεσημέρι, ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Ο δικηγόρος του 20χρονου Αλβανού, Παρασκευάς Σπυράτος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο ίδιος δεν φαίνεται προς το παρόν -και με την εικόνα που έχω- να έχει καταφέρει χτυπήματα», ενώ […] The post Δολοφονία Άλκη: Έλαβε προθεσμία ο 20χρονος Αλβανός – «Αρνείται ότι είχε μαχαίρι» (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Δολοφονία Άλκη: Στα Δικαστήρια αναμένεται ο 20χρονος που παραδόθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Δολοφονία Άλκη: Στα Δικαστήρια αναμένεται ο 20χρονος που παραδόθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνοραvdounis Παρ., 11/02/2022 - 07:32

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Δολοφονία Άλκη: Τι λέει για το φόνο ο 20χρονος καταζητούμενος που παραδόθηκε στην Αλβανία

Στο αμείλικτο ερώτημα ποιος μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό, απέφυγε να απαντήσει ο 20χρονος Αλβανός κατηγορούμενος στην υπόθεση, που σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, οκτώ ημέρες μετά το έγκλημα, παραδόθηκε στις αρχές της Αλβανίας,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Δολοφονία Άλκη: Τη Δευτέρα η απολογία του 20χρονου Αλβανού – Στο μικροσκόπιο η ύπαρξη 13ου εμπλεκομένου

Συνεχίζονται οι απολογίες τεσσάρων συγκατηγορουμένων του

Διαβάστε το στο news.gr

Δολοφονία Αλκη: «Δεν τον σκότωσα εγώ» – Τα πρώτα λόγια του 20χρονου στους αστυνομικούς

Στην Αλβανία είχε διαφύγει ο 20χρονος που κατηγορείται για εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ο 20χρονος παραδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10 Φεβρουαρίου) στην Κορυτσά και στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς φέρεται να είπε: «Ημουν στο περιστατικό, αλλά δεν ήμουν εγώ αυτός που τον σκότωσε». Ο 20χρονος θα παραμείνει στο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δολοφονία Άλκη: Στα Δικαστήρια ο 20χρονος που παραδόθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Δολοφονία Άλκη: Αναμένεται να μεταχθεί στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου η εισαγγελέας θα επικυρώσει το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Δολοφονία Άλκη: Στην Ελλάδα ο 20χρονος – Παραδόθηκε και κατευθύνεται στη Θεσσαλονίκη

Ο 20χρονος οδηγείται στη Θεσσαλονίκη, συνοδεία του στρατηγού της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνου Σκούμα, που τον παρέλαβε στα ελληνοαλβανικά σύνορα Στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται πως «εμφανίστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη στα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Δολοφονία Άλκη: Το τελευταίο μήνυμα του 19χρονου πριν πέσει νεκρός

Δείχνοντας για ακόμα μια φορά τη δύναμη ψυχής που τους διακρίνει οι γονείς του Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου από χούλιγκαν ομάδας της Θεσσαλονίκης, μίλησαν στην ΕΡΤ. Οι γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή, οι οποίοι συγκίνησαν όλη την Ελλάδα λέγοντας πως «δέχομαι τη συγγνώμη των δολοφόνων του παιδιού μου» αναφέρθηκαν στις τελευταίες […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Αυτά που δεν σου έχει πει κανείς για τη γυμναστική

Serie A: Στο -1 η Ίντερ και περιμένει τη Νάπολι στο Μεάτσα

Σαν σήμερα 4 Νοεμβρίου: Ανακαλύπτεται ο τάφος του πιο δημοφιλούς φαραώ – Το μυστήριο της κατάρας του Τουταγχαμών

Πάρτι στο Χ με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ποιος κερδάει ρε παιδιά; – Ούτε στις φοιτητικές εκλογές αυτά»

Ψήφισε με επιστολική ψήφο η Κάμαλα Χάρις

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 4/11/2024