Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, έχασα την ψυχραιμία μου»

10:42 - 10/02/2022

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, έχασα την ψυχραιμία μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς για το περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου

Ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περιστατικό που σημειώθηκε με...

Διαβάστε το στο Zougla

Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Έχασα την ψυχραιμία μου» (vids)

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: Ήταν μια άτυχη στιγμή, έχασα κι εγώ την ψυχραιμία μου

Για τον έντονο διάλογο που είχαν με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής Love it με αφορμή την καθυστέρηση της συνέντευξής του μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς. «Αυτό που έγινε ήταν μια άτυχη στιγμή. Και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και έχω ένα μέρος της ευθύνης, το λιγότερο ας μου επιτραπεί. Εγώ έπρεπε να φανώ πιο σοφός, σαν μεγαλύτερος, και να το σταματήσω. Δεν βοήθησε η συγκυρία την ψυχολογία μου. Ο σεβασμός ξεκινάει από τον αυτοσεβασμό. Δεν είσαι ικανός να σεβαστείς κανέναν αν δεν σέβεσαι τον εαυτό σου» είπε ο ηθοποιός μιλώντας στο Mega. Αναφορικά με τη στάση του γιου του αλλά και τις δηλώσεις στήριξης ηθοποιών, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Γιος μου είναι, για αυτό πήρε θέση στο συμβάν. Τον έπρη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τάσος Χαλκιάς για το περιστατικό με την Ιωάννα Μαλέσκου: «Και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου

Ο Τάσος Χαλκιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περιστατικό που σημειώθηκε με την...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: Ήταν μια άτυχη στιγμή, έχασα την ψυχραιμία μου

«Έχασα τους γονείς μου αρκετά μεγάλος, αλλά τους σκέφτομαι καθημερινά. Από τον πατέρα μου και μόνο έφαγα πολύ ξύλο. Όταν με έδειρε δάσκαλος, πήγε ο μπαμπάς μου και τον έπιασε από το αυτί. Ο μπαμπάς μου όταν με έδερνε, υπήρχε κάποιος λόγος, έπρεπε να με δείρει, δεν γινόταν αλλιώς. Δεν έχω την αίσθηση της κακοποίησης, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάσος Χαλκιάς: Η δήλωση του για το περιστατικό με την Μαλέσκου -«Ήταν μια άτυχη στιγμή»

«Στο Twitter γράφουν ότι είμαι ξεπερασμένος, γέρος, ραμολιμέντο»

Διαβάστε το στο news.gr

Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, έχασα την ψυχραιμία μου»

«Στο Twitter γράφουν ότι είμαι ξεπερασμένος, γέρος, ραμολιμέντο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε