Τζούλια Νόβα: Μου είπε για να πάρεις εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό, να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί
09:56 - 10/02/2022
"Όνομα που όλοι γνωρίζουμε μου πρότεινε όχι να είμαστε ζευγάρι, να περνάμε καλά και έτσι να πάρω εκπομπή" αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν πως για να πάρω εκπομπή, πρέπει να βρω χορηγό, εγώ να τον εξυπηρετώ κι εκείνος να χορηγεί»
Η παρουσιάστρια μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στον χώρο της τηλεόρασης
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα στα Παραπολιτικά: «Για να πάρω εκπομπή έπρεπε να βρω χορηγό και να του κάθομαι»
Το πανέμορφο μοντέλο αποκαλύπτει στο «Secret» τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από ενάµιση χρόνο
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζούλια Νόβα: Αποκαλύψεις «βόμβα» – «Μου είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό»
Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια
To άρθρο Τζούλια Νόβα: Αποκαλύψεις «βόμβα» – «Μου είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr