Τζούλια Νόβα: Μου είπε για να πάρεις εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό, να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί

09:56 - 10/02/2022

"Όνομα που όλοι γνωρίζουμε μου πρότεινε όχι να είμαστε ζευγάρι, να περνάμε καλά και έτσι να πάρω εκπομπή" αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν πως για να πάρω εκπομπή, πρέπει να βρω χορηγό, εγώ να τον εξυπηρετώ κι εκείνος να χορηγεί»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στον χώρο της τηλεόρασης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα στα Παραπολιτικά: «Για να πάρω εκπομπή έπρεπε να βρω χορηγό και να του κάθομαι»

Το πανέμορφο μοντέλο αποκαλύπτει στο «Secret» τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από ενάµιση χρόνο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τζούλια Νόβα: Αποκαλύψεις «βόμβα» – «Μου είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό»

Η Τζούλια Νόβα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια To άρθρο Τζούλια Νόβα: Αποκαλύψεις «βόμβα» – «Μου είπε για να πάρω εκπομπή πρέπει να βρούμε χορηγό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις