Ξέσπασε η Λουκία Πιστιόλα: «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει»
08:40 - 10/02/2022
Εχθές Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ΗΒΗ μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αφιερωμένη στη μνήμη του
To άρθρο Ξέσπασε η Λουκία Πιστιόλα: «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάνος Νάτσης: Συγκινήθηκε η Λουκία Πιστιόλα – «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε για να ζήσει»
Η πρώτη παράσταση χωρίς τον Πάνο Νάτση, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του και πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (09/02). Ηθοποιοί και συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός βρέθηκαν στο θέατρο Ήβη για να τιμήσουν τη μνήμη του Πάνου Νάτση που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το κλίμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο καθώς οι συνάδελφοι ου κλήθηκαν να ανέβουν στην σκηνή χωρίς τον Πάνο Νάτση. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρέθηκαν στο θέατρο Ήβη για να τιμήσουν τη μνήμη του Πάνου Νάτση ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Λουκία Πιστιόλα. «Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Να παιχτεί τώρα μια π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛουκία Πιστιόλα: «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει»
Η Λουκία Πιτσιόλα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε ο Πάνος Νάτσης στο θέατρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έκανε αγώνα για να ζήσει».
Ειδικότερα, μια βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Ήβη. Το παρόν έδωσαν φυσικά όλοι οι συντελεστές της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», στην οποία συμμετείχε ο ηθοποιός, αλλά και άλλοι φίλοι και συνάδερφοι του Πάνου Νάτση.
Μεταξύ αυτών και η Λουκία Πιστιόλα, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ξέσπασε μιλώντας για τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να τα βγάλει πέρα οικονομικά κάνοντας παράλληλα τρεις
Διαβάστε το στο pronews.gr