Μιχαήλ Βαρθακούρης ξεκαθαρίζει για τη Σοφία Αλιμπέρτη – «Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

01:58 - 10/02/2022

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, ο οποίος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου  για To άρθρο Μιχαήλ Βαρθακούρης ξεκαθαρίζει για τη Σοφία Αλιμπέρτη – «Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Ξεκαθαρίζει για τη Σοφία Αλιμπέρτη που απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας

Τι αποκάλυψε για την μητέρα του ο νεαρός καλλιτέχνης;

Διαβάστε το στο in.gr

Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Η μαμά μου είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης στο The 2night Show κι έκανε μια μικρή αναφορά και στη […] The post Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Η μαμά μου είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πέτρος Πυλαρινός: «Νομίζω ότι ψάχνετε να βρείτε κάποιο κατασκευασμένο beef και διένεξη που δεν υπάρχει πουθενά»

Αντρέας Γεωργίου στη σύζυγό του, Σιμώνη Χριστοδούλου – «Σε ευχαριστώ που φώτισες όλα μου τα σκοτάδια»

Άγγελος Λάτσιος: Το σχόλιο σε φωτογραφία της Ελένη Μενεγάκη και ο δημόσιος διάλογός τους

Βάνα Μπάρμπα: «Ήταν λάθος μου να μεγαλώσω μόνη μου την κόρη μου – Ήταν έπαρση δική μου»

H Ελευθερία Πάλλα στο TLIFE: «Δεν έχω συμβιβαστεί με την αβεβαιότητα του επαγγέλματος» – Ο ρόλος στον Άγιο Έρωτα

Adele: Τα stiletto νύχια της είναι goth glam με ένα γιορτινό twist