ΒΙΝΤΕΟ - Μασούρας... λαμπρός οδηγεί τον Ολυμπιακό

20:48 - 09/02/2022

ΒΙΝΤΕΟ - Μασούρας... λαμπρός οδηγεί τον Ολυμπιακό 09/02/2022 Σε ένα ματς – θρίλερ ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου νικώντας 3-1 στην παράταση τον Παναιτωλικό. Γιώργος Μασούρας ήταν αυτός που έδωσε την λύση με γκολ στο  115′ της παράτασης, ενώ είχε κάνει και το 2-1 στο 90’+2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φαντιγκά στο 6′, αλλά ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με τον Καρέλη στο 88′. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν πολύ καλά και να βρήκαν γκολ πρόκρισης. Αλλά έχασαν τον ρυθμό τους από το 25′ και μετά. Ο Παναιτωλικός πήρε μέτρα και πατούσε μεγάλη περιοχή, κυρίως με τον Νταγκό. Αλλά ο Καρέλης ήταν αυτός που έδωσε στην ομάδα του Αγρινίου αυτό που

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μασούρας: «Να σκοράρω και να βοηθάω τον Ολυμπιακό»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε απέναντι στον Παναιτωλικό και τα δύο γκολ που έδωσαν την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο in.gr

«Λαμπάδα» στον Μασούρα για την πρόκριση του Ολυμπιακού

Ο Παναιτωλικός έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να ξεδιψάσει, καθώς το γκολ του Μασούρα στις καθυστερήσεις ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο (είχαν νικήσει τα «καναρίνια» με 2-1), έστειλε τον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου στην παράταση κι εκεί ο Ολυμπιακός, που έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 89΄, βρήκε και τρίτο […] «Λαμπάδα» στον Μασούρα για την πρόκριση του Ολυμπιακού on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)