Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά»

14:06 - 09/02/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως θα […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά»

«Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη»

Διαβάστε το στο news.gr

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του. «Είναι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά»

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης έδωσε συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εάν χωρίσουμε τα δύο πράγματα, άνθρωπος και καλλιτέχνης, σαν καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας. Το άνθρωπος θα το κρίνει η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε. Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»