Η Μάρω Κοντού αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι φίλη σου η Φαίη; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου;»
12:54 - 09/02/2022
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Μάρω Κοντού. Η γνωστή ηθοποιός, μόλις έκατσε στην πολυθρόνα, αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα με την […]
The post Η Μάρω Κοντού αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι φίλη σου η Φαίη; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μάρω Κοντού αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι φίλη σου η Φαίη; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου;»
«Δεν είναι φίλη μου, είναι η μητέρα των παιδιών μου. Δώρο δεν έκανα. Δώρο έκανα όταν ήμασταν παντρεμένοι», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μάρω Κοντού.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Μάρω Κοντού αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι φίλη σου η Φαίη; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου;»
Μ.Κ.: Τι δώρο έκανες στη Φαίη; Γ.Λ.: Δεν έκανα δώρο. Μ.Κ.: Γιατί; Δεν είναι φίλη σου; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου; Γ.Λ.: Δεν είναι φίλη μου, είναι η μητέρα των παιδιών μου. Δώρο δεν έκανα. Δώρο έκανα όταν ήμασταν παντρεμένοι. Τώρα που χωρίσαμε δεν κάνουμε δώρο. Χαίρομαι πάρα πολύ που γιορτάζει. Είναι η μητέρα των παιδιών μου, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Μάρω Κοντού αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι φίλη σου η Φαίη; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου;»
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Μάρω Κοντού. Η γνωστή ηθοποιός, μόλις έκατσε στην πολυθρόνα, αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα με την ερώτησή της αν πήρε δώρο στη Φαίη Σκορδά που έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Μ.Κ.: Τι δώρο έκανες στη Φαίη; Γ.Λ.: Δεν έκανα δώρο. Μ.Κ.: Γιατί; Δεν είναι φίλη σου; Δεν είναι η μητέρα των […]
Το άρθρο Η Μάρω Κοντού αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι φίλη σου η Φαίη; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου;» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΗ Μάρω Κοντού αιφνιδίασε τον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν είναι φίλη σου η Φαίη;»
Η δημοφιλής ηθοποιός έφερε το πρώην ζευγάρι σε άβολη θέση
Διαβάστε το στο news.gr