Γωγώ Τσαμπά: «Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα»
12:30 - 09/02/2022
Συνέντευξη στο Πρωινό έδωσε η Γωγώ Τσαμπά. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε το “κόλλημα” που είχε με τον Mad Clip, ενώ […]
The post Γωγώ Τσαμπά: «Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ, ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip»
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα γούστα της στη μουσική κι αποκάλυψε ότι η επόμενη συνεργασία της είναι με γνωστό τράπερ
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓωγώ Τσαμπά: Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip
Αναφέρθηκε επίσης και σε ένα τρομερό περιστατικό που της συνέβη σε πανηγύρι.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓωγώ Τσαμπά: Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι «Κότερα»
Στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε συνέντευξη η Γωγώ Τσαμπά η οποία μίλησε για το «κόλλημα” που είχε με τον Mad Clip και το τραγούδι «Κότερα» ενώ εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που της συνέβη σε πανηγύρι. «Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα. Σε λίγες εβδομάδες θα ακούσετε το καινούργιο μου τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τράπερ», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά. Το περιστατικό που συνέβη σε πανηγύρι Η Γωγώ Τσαμπά θυμήθηκε στη συνέχεια: «Έχει έρθει σε πανηγύρι ένας άνδρας, γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μου ζήτησε να του υπογράψω αυτόγραφο στην πλάτη. Το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί μου και τον ευχαριστώ. Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓωγώ Τσαμπά: «Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip»
«Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έναν καφέ και φαγητό. Είμαστε φίλοι από εκεί και πέρα», λέει η Γωγώ Τσαμπά.
Διαβάστε το στο thebest.grΓωγώ Τσαμπά: Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip
«Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα. Σε λίγες εβδομάδες θα ακούσετε το καινούργιο μου τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τράπερ», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά. Η Γωγώ Τσαμπά είπε στη συνέχεια: «Έχει έρθει σε πανηγύρι ένας άνδρας, γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μου ζήτησε να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓωγώ Τσαμπά: «Ήμουν κολλημένη με την Mad Clip»
H Γωγώ Τσαμπά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για όλους και για όλα. Η
To άρθρο Γωγώ Τσαμπά: «Ήμουν κολλημένη με την Mad Clip» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip» (Video)
Η Γωγώ Τσαμπά μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» αναφέρθηκε στη νέα της δισκογραφική δουλειά αποκαλύπτοντας πως ετοιμάζει μία συνεργασία με έναν τράπερ,
Διαβάστε το στο topontiki.grΓ.Τσαμπά: «Ακούω τραπ - Ήμουν "κολλημένη" με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα»
Η γνωστή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων το «κόλλημα» που είχε με τον Mad Clip. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που της συνέβη σε πανηγύρι.
«Ακούω τραπ και ήμουν "κολλημένη" με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα. Σε λίγες εβδομάδες θα ακούσετε το καινούργιο μου τραγούδι που είναι σε συνεργασία με τράπερ», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.
Η Γωγώ Τσαμπά είπε στη συνέχεια: «Έχει έρθει σε πανηγύρι ένας άνδρας, γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μου ζήτησε να του υπογράψω αυτόγραφο στην πλάτη. Το έκανε γιατί ήταν ερωτευμένος μαζί μου και τον ευχαριστώ. Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έναν καφέ και φαγητό. Είμαστε φίλοι α
Διαβάστε το στο pronews.grΓωγώ Τσαμπά: «Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι Κότερα»
«Έχω βγει πολλές φορές με θαυμαστές μου για έναν καφέ και φαγητό. Είμαστε φίλοι από εκεί και πέρα»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr