Πεπ Γκουαρδιόλα: Θα τιμωρήσω τους παίκτες μου με πρόστιμο γιατί δεν με κάλεσαν στην έξοδό τους

02:30 - 09/02/2022

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα παιχνίδια της ομάδας του (9/2, 21:45 κόντρα στην Μπρέντφορντ) ερωτήθηκε για το βίντεο που διέρρευσε στα social media και έδειχνε τους ποδοσφαιριστές του Τζακ Γκρίλις, Κάιλ Γουόκερ και Ριγιάντ Μαχρέζ σε βραδινή τους έξοδο. Μάλιστα, ο Γκρίλις έμοιαζε να έχει πιει… πολύ παραπάνω. Η απάντησή του αν μη τι άλλο… ξάφνιασε. Ο Καταλανός τεχνικός κλήθηκε, λοιπόν, να απαντήσει για το περιστατικό και έδωσε μια απάντηση που έγινε… viral. «Είμαι εκνευρισμένος γιατί δεν με κάλεσαν και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό», είπε αρχικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα και συνέχισε: «Το βίντεο δεν δείχνει τί ακριβώς

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες που θέλουν την Καραβάτου να είναι σε σχέση τον Φερεντίνο

Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα – Πού έδειξαν τα θερμόμετρα κοντά στους -5 βαθμούς Κελσίου