Αντώνης Καφετζόπουλος: «Τα έκανα επάνω μου, φοβήθηκα πολύ και το έκοψα»
01:14 - 09/02/2022
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος και μίλησε για το αν είχε ποτέ κάποια εξάρτηση. […]
The post Αντώνης Καφετζόπουλος: «Τα έκανα επάνω μου, φοβήθηκα πολύ και το έκοψα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Καφετζόπουλος: Έπινα συστηματικά και φίλοι μου έγιναν αλκοολικοί
Όσα ανέφερε ο Αντώνης Καφετζόπουλος για την περιπέτειά τυ με το αλκόολ, και πώς το ξεπέρασε. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το αν είχε ποτέ κάποια εξάρτηση στη ζωή του. «Κάποια στιγμή φρίκαρα με το αλκοόλ. Περίμενα σε ένα μπαρ στην ουρά το ... Περισσότερα
To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος: Έπινα συστηματικά και φίλοι μου έγιναν αλκοολικοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑντώνης Καφετζόπουλος: Τα έκανα επάνω μου, φοβήθηκα πολύ και το έκοψα
Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν καλεσμένος στην ΕΡΤ, στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη (8/2) μετά τα μεσάνυχτα. Μπορεί να έχει συμπληρώσει 70 χρόνια ζωής, όμως εξακολουθεί να θέλει να αλλάξει τον κόσμο. Μίλησε για την πατρίδα του, την Κωνσταντινούπολη, στην οποία επιστρέφει φέτος, έστω και θεατρικά και απάντησε στο ερώτημα αν έβγαλε χρήματα από το επάγγελμα. «Εγώ ως παιδί ήμουν ενθουσιασμένος όταν ήρθαμε από την Κωνσταντινούπολη. Γιατί ερχόμασταν στη Δύση, στο πιο ανοιχτό, πιο ελεύθεροο, πιο φιλελεύθερο. Δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ, αν και δεν κάνω εύκολα φίλους. Βρήκα εδώ όμως κάτι μακρινά ξαδέλφια που
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντώνης Καφετζόπουλος: «Τα έκανα επάνω μου, φοβήθηκα πολύ και το έκοψα και ήμουν στα 35» (vid)
«Κάποια στιγμή φρίκαρα με το αλκοόλ. Περίμενα σε ένα μπαρ στην ουρά το ποτό μου και με έπιασαν τα νεύρα μου. Λέω τι βλακεία είναι αυτή; Να με πιάνει κάτι επειδή δεν ήρθε το ποτό μου την ώρα που το ήθελα; Δεν ήπια για έξι μήνες. Έπινα συστηματικά και φίλοι μου έγιναν αλκοολικοί» είπε ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr