«Θα ήμουν ο πρώτος που θα συγχωρούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη»

20:56 - 08/02/2022

Ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για όσα κατηγορούνται ο Πέτρος […] The post «Θα ήμουν ο πρώτος που θα συγχωρούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Αναδιώτης: «Θα ήμουν ο πρώτος που θα συγχωρούσε Φιλιππίδη και Λιγνάδη»

«Το να κάνουμε όμως μια πράξη και μετά να ζητήσουμε συγγνώμη, δεν αρκεί», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Αναδιώτης: Θα συγχωρούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι κάνουμε στη ζωή μας, γιατί μερικές πράξεις είναι μη αναστρέψιμες», δήλωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νίκος Αναδιώτης: «Θα συγχωρούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη»

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι κάνουμε στη ζωή μας, γιατί μερικές πράξεις είναι μη αναστρέψιμες», δήλωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Αναδιώτης: «Θα ήμουν ο πρώτος που θα συγχωρούσε τους Λιγνάδη και Φιλιππίδη»

«Δεν ξέρω πως θα ακουστεί αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου και οφείλω να την πω. Δεν εύχομαι κανένας άνθρωπος να είναι στη φυλακή».

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Αναδιώτης: «Θα ήμουν ο πρώτος που θα συγχωρούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Πιστεύεις ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι η φυλακή ή το ότι ο κόσμος έμαθε όλα όσα έκαναν και τους γύρισε την πλάτη; Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου και οφείλω να την πω. Δεν εύχομαι κανένας άνθρωπος να είναι στη φυλακή. Ευχή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Αναδιώτης: «Θα συγχωρούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη αν μετανοούσαν»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Αναδιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «ΕΓΩ» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τους συναδέλφους του Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορούνται για βιασμούς. Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι η φυλακή ή το ότι ο κόσμος έμαθε όλα όσα έκαναν και τους γύρισε την πλάτη, απάντησε: «Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου και οφείλω να την πω. Δεν εύχομαι κανένας άνθρωπος να είναι στη φυλακή. Ευχή μου είναι ο άνθρωπος να μετανοεί και να επανέρχεται στα λογικά του. Η τιμωρία του καθενός δεν είναι αυτό που πιστεύουμε, αλλά το τι συμβαίνει μέσα του». «Ζούμε σε μια κο

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νίκος Αναδιώτης: "Θα ήμουν ο πρώτος που θα συγχωρούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη"

"Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί, αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου και οφείλω να την πω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε