Αναδίπλωση Τζιτζικώστα μετά τον σάλο για τα σεξιστικά σχόλια
16:44 - 02/01/2020
Ατυχέστατη και λάθος χαρακτηρίζει την αναφορά του προς της εργαζόμενες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά τα σεξιστικά σχόλια σε σημερινή εκδήλωση.
Διαβάστε Περισσότερα στο efsyn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Τζιτζικώστας : Ζήτησε συγγνώμη μετά από τον σάλο για σεξιστικό σχόλιό του
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε ένα άστοχο - αν μη τι άλλο - αστείο με σεξιστικά υπονοούμενα σε εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Διαβάστε το στο in.grΑπόστολος Τζιτζικώστας: Ζήτησε συγγνώμη μετά από τον σάλο για σεξιστικό σχόλιό του
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε ένα άστοχο – αν μη τι άλλο – αστείο με σεξιστικά υπονοούμενα σε εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Διαβάστε το στο tanea.grΣυγγνώμη Τζιτζικώστα μετά τον σάλο για τα σεξιστικά σχόλια
Αναδίπλωση Τζιτζικώστα μετά τον σάλο - Συγγνώμη «για την ατυχέστατη και λάθος αναφορά»«Ατυχέστατη» χαρακτηρίζει την αναφορά του προς της εργαζόμενες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης νωρίτερα σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, οι σεξιστικές αναφορές του οποίου προκάλεσαν σάλο.
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής».
Σημειώνεται πως το βίντεο με τις δηλώσεις Τζιτζικώστα π
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜετά τον σάλο ο Απ. Τζιτζικώστας ζήτησε συγνώμη για τα σεξιστικά του σχόλια
Συγγνώμη για την «ατυχέστατη και τελείως λάθος αναφορά προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ζητάει, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. «Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής», δηλώνει ο κ. Τζιτζικώστας. Νωρίτερα, για το ίδιο θέμα, ο επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μέσω ανακοίνωσης, ανέφερε πως «τα σεξιστικά και προσβλητικά υπονοούμενα επιβάλ
Διαβάστε το στο dete.gr